Stijepović obišao radove na Koniku - Volim Podgoricu

Stijepović obišao radove na Koniku

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima i rukovodstvom Mjesne zajednice Konik obišao je danas više lokacija na tom gradskom području na kojima su u proteklom periodu intenzivno izvođeni radovi na poboljšanju komunalne infrastrukture. 

Konkretno, kako je saopštio PG Biro, gradske službe su na inicijativu Gradonačelnika u kratkom vremenskom periodu uspjele da riješe višedecenijski problem odvođenja atmosferske kanalizacije u Ulici Georgi Dimitrova, čime je  u velikoj mjeri poboljšan kvalitet života građana tog dijela grada.

Pored rješenja ovog problema, nadležne službe Glavnog grada paralelno su izvele radove i na proširenju i asfaltiranju, kao i tamponiranju i pripremi za asfaltiranje bočnih krakova pomenute ulice.

Na ovaj način značajno je unaprijeđena putna i kanalizaciona infrastruktura čime su stvorne neophodne pretpostavke za veću bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, naročito za oko 1.600 učenika O.Š. „Božidar Vuković Podgoričanin“, koji svakodnevno koriste ovaj putni pravac.

Tokom posjete, gradonačelnik je u neposrednoj komunikaciji sa građanima i predstavnicima Mjesne zajednice obećao da će gradska uprava i u narednom periodu nastaviti da rješava probleme koji opterećuju svakodnevni život građana Konika, kao i svih ostalih djelova grada.

On je naglasio da će ti poslovi biti apsolutni prioritet u radu svih gradskih službi, te da će lično pažljivo pratiti realizaciju svih planiranih projekata, u cilju ravnomjernog i uravnoteženog razvoja Podgorice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com