Stijepović prodaje Mugošine automobile - Volim Podgoricu

Stijepović prodaje Mugošine automobile

Glavni grad objavio je javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju dva putnička vozila.

Radi se, kako se navodi u oglasu, o “krajsleru 300 C 3.5”, registarskih oznaka PG MN 753, vozilu koje je nekada koristio bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša.

Za ovo vozilo koje je proizvedeno 2005. godine, a koje je prošlo 50.597 kilometara, ponuđena početna cijena je 9.020 eura.

Na prodaji je i “rendž rover”, registarskih oznaka PG DU 850, koji je ranije koristio Radomir Pješčić, načelnik Službe zaštite.

Za ovo vozilo koje je proizvedeno 2010. godine, koje je prešlo 51.841 kilometar, početna cijena je 39.100 eura.

U pozivu je naznačeno da će se prodaja izvršiti prikupljanjem zatvorenih ponuda, a pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imaju podnosioci prijava, odnosno sva pravna i fizička lica.

“Prvorangirani ponuđač je dužan da sa Glavnim gradom zaključi ugovor o kupoprodaji u roku od tri dana od dana javnog nadmetanja. Ukoliko kupac ne zaključi ugovor o kupoprodaji u predviđenom roku ne isplati kupoprodajnu cijenu u predviđenom roku gubi pravo na povraćaj depozita.Predmetna imovina se prodaje u viđenom stanju, bez prava na reklamaciju”, stoji u javnom pozivu.

Pozvi je otvoren do 12. maja do deset časova, a pola sata kasnije u prostorijama stare zgrade Vodovoda u Ulici Vuka Karadžića zakazano je njihovo otvaranje. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com