Vektra Boka traži sezonske radnike - Volim Podgoricu

Vektra Boka traži sezonske radnike

Akcionarsko društvo „Vektra Boka” raspisala je konkurs za 47 radnih mjesta na poslovima: žurnalista, recepcionar, šalterski radnik –infomator, ali i za konobare, pomoćne kuvare, vešeraj, kupališne spasioce, pomoćne radnike.

Najveća potreba je iskazana za zanimanjem sobarice, njih 12. Radnici se zapošljavaju na određeno vrijeme od 5 mjeseci tokom sezone.

“U Vektra Boki u Herceg Novom, zajedno sa hotelom u Bečićima tokom sezone imamo preko 100 radnika, kao i gro stalno zaposlenih. Krenuli smo u pripremu turističke sezone, od koje ipak imamo neka očekivanja”, kazao je za Radio Jadran direktor hotela Plaža, Dragan Spalević.
Međutim, kako je rekao, postoje i određeni problemi, jer ima otkazivanja sa tržišta koja su nekada pokrivali, a i zahtjevi koji se ovih dana mogu čuti, za snižavanjem cijena za 40 odsto.

“U hotelu „Plaža” imamo najniže cijene u regionu, i polupansion je 34-35 eura i kada bismo to “spustili” na 20 eura, ne bismo bili na nuli, nego bismo još i morali da doplatimo”, objašnjava Spalević.

Potipisana su dva ugovora sa turoperatorima iz Srbije, S.A.B. TRAVEL Beograd i sa Olympic Travel i njima je prodato oko 100 soba.
No, ove godine nema ugovora sa R-Toursom, za rusko tržište, kako je to bilo ranijih godina, pa će se saradnja odvijati po upitu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com