Abdić: Posrnuloj opoziciji smeta što je Migo učinjen - Volim Podgoricu

Abdić: Posrnuloj opoziciji smeta što je Migo učinjen

Opozicioni odbornici u Gradskom parlamentu u svom prepoznatljivom stilu nastavljaju da neargumentovano i neutemeljeno kritikuju gradsku upravu na čelu sa gradonačelnikom Slavoljubom Stijepovićem, saopštio je Nermin Abdić odbornik DPS- u Skupštini Glavnog grada.

On je ocijenio da njihova politička ideologija i namjere nikada nijesu bile okrenute ka dobru i boljitku  građana Podgorice još jednom su svojim posljednjim izjavama u medijima nedvosmisleno potvrdili odbornici posrnulih opozicionih partija koji žale što je gradonačelnik Podgorice učinjen. 

“To što je za najveću pohvalu i komplimente prema tradicionalnim vrijednostima Crne Gore za njih je mana. Sigurno je da bi njima mnogo više odgovaralo da je gradonačelnik Stijepović neučinjen i da nije sposoban da rješava probleme građana, ali na njihovu žalost, a na sreću svih građana Glavnog grada to nije slučaj”, naglasio je Abdić i dodao da “očigledno smeta i to što je gradonačelnik u svakodnevnoj komunikaciji s građanima, što konstantno posvećeno radi na rješavanju njihovih konkretnih problema” i što sve to, kako kaže Abdić, čini s velikim uspjehom. 

“To samo potvrđuje koliko su pojedini opozicioni odbornici u nedostatku programa i ideja, preokupirani političkim lutanjima, transferima i prestrojavanjima, postali potpuno otuđeni od građana, pa im i rješavanje njihovih problema i odgovoran odnos gradske uprave svakodnevno sve više smeta i bode oči. Čak šta više, smetaju im i najnovija istraživanja javnog mnjenja koja nedvosmisleno pokazuju njihovu realnu snagu ili (ne)moć na političkoj sceni, jer im građani s pravom sve manje veruju, čak i drastično manje u odnosu na njihove imaginarne projekcije. Ovakvi i slični istupi pojedinih opozicionih odbornika samo su potrvrda da je pravo čudo kako uopšte uživaju i tako skromno povjerenje građana”, zaključio je on.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com