Tasovcu prijetili da će ga ošišati na ćelavo, pa ga napali na ulici! - Volim Podgoricu

Tasovcu prijetili da će ga ošišati na ćelavo, pa ga napali na ulici!

Ministar kulture Ivan Tasovac lakše je povrijeđen u incidentu koji se dogodio 2. maja ispred zgrade u Ulici Ljube Stojanovića u Beogradu, izjavila je šefica Biroa MUP-a Srbije za saradnju sa medijima Biljana Ivković.

Ona je Tanjugu rekla da je ministar Tasovac prijavio osobu koja mu je nanijela povrede i dodala da je policija preduzela sve neophodne mjere da ispita slučaj.

Biljana Ivković je navela da je policija uzela izjave učesnika i svjedoka, pregledala snimak sa sigurnosne kamere i prikupila podatke i dodala da je izvještaj proslijeđen nadležnom tužilaštvu.

Tasovac je prije oko dva mjeseca dobio prijetnje da će biti ošišan na ćelavo, zbog čega mu je pojačano obezbjeđenje. 

Nekadašnjem šefu Filharmonije tada je zaprijetila nepoznata osoba, što je uredno prijavio policiji, te nadležni organi trenutno istražuju kome smeta zaštitni znak ministra, objavio je list “Kurir” početkom marta.

U MUP su nezvanično potvrdili da je Tasovac zbog prijetnji dobio obezbeđenje.

Prijetnje je dobio usmeno. Na ulici mu je prišao čovjek i rekao da će mu ošišati kosu. Budući da policija sve prijetnje, kako građanima tako i ljudima na vlasti, shvata ozbiljno, ministru Tasovcu je odmah dodijeljeno obezbjeđenje. Ništa se ne smije prepustiti slučaju jer danas ima raznih ljudi koji su na sve spremni”, rekao je izvor “Kurira”.

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com