Američka novinarka poručila Karleuši: Jelena, nijesi ti izmislila konjski rep! - Volim Podgoricu

Američka novinarka poručila Karleuši: Jelena, nijesi ti izmislila konjski rep!

Jelena Karleuša je na društvenim mrežama nakon Met Gale objavila kako je Bijonse iskopirala jedan njen autfit od prije nekoliko godina. Zatim je nastavila da se poredi sa njom, i potrudila se da slike dobiju i novinari u Americi. Iako jeste skrenula njihovu pažnju – možda se i nije nadala ovakvim komentarima.

O Karleuši je pričala poznata američka voditeljka Vendi Vilijams u svojoj emisiji, i izgleda da nije baš naklonjena našoj pjevačici.

– Pričaćemo o srpskoj zvijezdi, koja je optužila Kim Kardašijan da je iskopirala njen stajling. Njeno ime je Jelena, i kontaktirala nas je da nam kaže da nas gleda. Ona je već 20 godina u ovom poslu, i sada je kao Madona ili Lejdi Gaga u Srbiji. Ali, ona više od svega želi da bude velika zvijezda ovdje, u našoj zemlji! – našalila se voditeljka na Jelenin račun, na šta se publika slatko nasmijala.

Jelena je kontaktirala voditeljku kako bi je obavijestila da je sada, posle Kim, kopira i Bijonse. I sama voditeljka je bila skeptična u početku, ali onda je pogledala slike koje je Jelena objavila na Instagramu – i iznenadila se.

 

Ipak, posljednja kombinacija, ona koju je Bijonse nosila na Met Gali, bila je malo previše.

– Moram da ti kažem Jelena, ti nisi izmislila konjski rep! – kaže voditeljka.

Ipak, i publika je bila iznenađena sličnošću između Karleuše i Bijonse, a vi procijenite sami.

Karleuši, po običaju, prija pažnja, pa ne prestaje da kači slike na kojima se poredi sa Bijonse.

(24 sata)

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com