Do Skoplja i avionom? - Volim Podgoricu

Do Skoplja i avionom?

Uspostavljanje avio linije Podgorica – Skoplje bilo bi korisno za biznis i regionalno povezivanje. Osim toga to bi za Makedoniju, preko crnogorskih vazdušnih luka, značilo dobru konekciju sa destinacijama ka kojima leti Montenegro Airlines, ocijenjeno je tokom posjete delegacije Montenegro Airlinesa Skoplju.

Predsjednica Odbora direktora MA Daliborka Pejović, izvršni direktor  Živko Banjević i komercijalni direktor Predrag Marković razgovorali  su danas sa potpredsjednikom Vlade Makedonije Vladimirom Peševskim.

“Jedna od glavnih tema razgovora bila je mogućnost uspostavljanja redovne avionske linije Podgorica – Skoplje i koliko dvije vlade mogu pomoći u tome. Svakako prije donošenja konačne odluke o uspostavljanju avio linije biće potrebno napraviti analizu isplativosti i utvrditi jesu li dvije vlade spremne da subvencionišu dio troškova”, navodi se u saopštenju.

Delegacija MA boravila je u Skoplju povodom Sajma turizma i otvaranja Odjeljenja za ekonomske poslove i turizam pri Ambasadi Crne Gore u glavnom gradu Makedonije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com