Policija za vikend snima okupljanja u Podgorici - Volim Podgoricu

Policija za vikend snima okupljanja u Podgorici

Policijski službenici snimaće dešavanja uoči, tokom i nakon skupa povodom obilježavanja 70 godina pobjede nad fašizmom, kao i fudbalskih utakmica između Mladosti i Budućnosti i Koma i Dečića.

“Shodno Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima, obavještavamo vas o namjeri snimanja javnog skupa u organizaciji Predsjedništva Crne Gore koji će, povodom obilježavanja 70 godina pobjede nad fašizmom, biti održan sjutra, u 20.30 sati, na Trgu Republike u Podgorici. Policijski službenici će snimati javno okupljanje od 18.30 do 23 sata“, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, u policiji su javili da će snimati fudbalsku utakmicu između FK Mladost i FK Budućnost, koja će se odigrati sjutra, u 17 sati, na stadionu Mladosti u Podgorici.

Pod “budnim okom” policijske kamere biće dešavanja oko i na stadionu od 15 do 20 časova.

Kamera će zabiljećiti i dešavanja na utakmici između FK Kom iz Podgorice i FK Dečić, koja će se odigrati u nedjelju, 10. maja u 17 sati, na stadionu Koma u Podgorici.

Kao i na utakmici u subotu, policijski službenici će snimati javno okupljanje od 15 do 20 sati.

(Analitika)

1 komentar

  1. Hey there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com