Poraz Crne Gore u drugom meču od Srbije - Volim Podgoricu

Poraz Crne Gore u drugom meču od Srbije

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras na Zlatiboru, u drugom prijateljskom meču, od Srbije 73:66 (17:24, 18:13, 16:13 i 22:16). Crnogorske košarkašice prvi međusobni duel dobile su 61:56.

Selektor Momir Milatović zbog povreda nije mogao da računa na Marinu Vučetić, Anu Poček i Irenu Matović, dok je Iva Perovanović igrala samo u prvom poluvremenu. Odsustvovale su i Jelena Dubljević, Nataša Popović i Amerikanka Anđelika Denijel Robinson, koje se još nisu pridružile saigračicama zbog obaveza prema svojim klubovima.

Perovanović je bila najefikasnija u crnogorskoj reprezentaciji sa 15, Aleksandra Vujović je postigla 12, a Milka Bjelica deset poena.

Crnogorska selekcija na Zlatiboru boraviće do 13. maja. Prema ranije utvrđenom rasporedu priprema za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Rumuniji, za 14. i 15. maj zakazani su dueli sa Rusijom u Budvi, a za 23. i 24. maja u Slavonskom brodu sa Hrvatskom.

Planiran je i turnir u Podgorici, 29, 30. i 31. maja, na kojem će osim crnogorske nastupiti i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske. Posljednja provjera izabranicama selektora Momira Milatovića biće duel sa Australijom, 5. ili 6. juna u Vršcu. 

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com