Još jedan policajac podlegao povredama - Volim Podgoricu

Još jedan policajac podlegao povredama

U Kumanovu se i jutros čuje pucnjava, helikopreti nadlijeću grad, a čuju se i sirene Hitne pomoći, prenose makedonski mediji. Rano jutros hospitalizovana su još tri policajca od kojih je jedan podlegao povredama, pa se broj ubijenih policajaca povećao na šest.

U razmjeni vatre oko 7 sati ranjena su još trojica policajaca koji su prebačani u Skoplje na liječenje, javljaju makedonski mediji.

Još jedan policajac podlegao je povredama u skopskoj bolnici, javlja dopisnik B92 iz Skoplja. Broj ubijenih policajaca u okršaju sa teroristima u Kumanovu povećao se na šest.

RTS javlja da se iz pojedinih djelova grada ponovo čuju pucnji.

I makedonski mediji potvrđuju da se i jutros, nakon 28 sati može čuti pucnjava, da su policijske snage i dalje raspoređene u naselju Diva, kao i da iz pojedinih kuća i dalje kulja dim.

U policijskoj akciji u Kumanovu, koja je počela u noći između petka i subote poginulo je pet policajaca, a više od trideset povrijeđeno, potvrdila je ministarka unutrašnjih poslova Makedonije. Policijske snage pokrenule su akciju protiv naoružane grupe u Kumanovu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com