Uhapšen zbog sumnje da je pucao u centru Podgorice - Volim Podgoricu

Uhapšen zbog sumnje da je pucao u centru Podgorice

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica uhapsili su A.P. (40) iz Podgorice, za kojim su tragali zbog sumnje da je 4. aprila 2015. godine, ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Podgorice, upotrijebio vatreno oružje.

“Sumnja se, naime, da je A.P. tog dana oko 3,30 časova, ispred lokala u centru grada, nakon svađe sa tri lica – radnikom obezbjeđenja lokala, vlasnikom tog ugostiteljskog objekta i još jednim licem, fizički nasrnuo na vlasnika lokala a zatim iz vatrenog oružja – pištolja u pravcu nogu ova tri lica ispalio nekoliko hitaca koji nisu pogodili nijedno lice, nakon čega se udaljio. Policijski službenici su identifikovali A.P. i za njim je raspisana lokalna potraga”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici koji je kvalifikovao djelo.

A.P. je, kako je saopšteno, juče priveden ZODT u Podgorici zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

ZODT je za A.P. donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com