Miodrag Božović Grof napustio Lokomotivu! - Volim Podgoricu

Miodrag Božović Grof napustio Lokomotivu!

Poslije samo jednog boda u posljednjih šest utakmica, crnogorski stručnjak, Miodrag Božović podnio je ostavku na mjestu trenera Lokomotive iz Moskvu.

U Kupu Rusije i nekako, u Premijer ligi nikako. Pet poraza na posljednjih šest mečeva, uključujući i onaj od gradskog rivala CSKA (1:3) doveli su Miodraga Božovića u bezizalaznu situaciju. Crnogorski stručnjak je u ponedeljak jutro podnio ostavku na funkciju šefa stručnog štaba Lokomotive, koja tri kola prije kraja prvenstva ima minimalne šanse da izbori plasman u Ligu Evrope.

„Ekipa je u seriji poraza i jasno je da nije bila u stanju da odgovori na zahtjeve klupskih čelnika u vidu osvajanja titule. Rukovodstvo nam je obezbijedilo sve uslove za maksimalan rad i omogućilo fudbalerima da se bore za vrh tabele. Zato, kad se u obzir uzme situacija, odlučio sam da podnesem ostavku“, poručio je popularni Grof, kome je ugovor sa isticao 30. juna.

Na klupu popularnih Lokosa sjeo je 4. oktobra prošle godine, jedno vrijeme je konkurisao i za mjesto koje vodi u Ligu šampiona, ali poslije zimskog odlaska senegalskog napadača Damea Ndojea u Hal nije uspio da održi dobru formu, pa je pao na sedmo mjesto na tabeli. Za utjehu mu ostaje činjenica da je doveo tim do finala Kupa Rusije, 21. maja protiv Kubanja iz Krasnodara.

„Nisam uspoo da ostvarim sebe kao trenera na klupi Lokomotive, ali vjerujem da ovaj klub ima svijetlu budućnost. Držaću palčeve igračima u finalu Kupa. Hvala klubu, momcima i saradnicima iz stručnog štaba, kao i navijačima. Svima želim sreću, Lokomotiva će mi uvijek biti u lijepom sjećanju“, rekao je Božović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com