VAN PAMETI! Tutorijal na Jutjubu kako napraviti abortus u “svojoj režiji” - Volim Podgoricu

VAN PAMETI! Tutorijal na Jutjubu kako napraviti abortus u “svojoj režiji”

Aktivisti bez imalo odgovornosti postavili uputstvo za “ubijanje” nerođene djece!

Latinska Amerika posebna je po tome što je tamo, u pet od sedam zemalja, abortus u potpunosti zabranjen. Ljudi se tamo od početka oblikuju u istini o abortusu jer se tamo abortus smatra ubistvom, te je kao i svako drugo ubistvo, ubijanje nerođene djece  kazneno djelo, što je za svaku pohvalu.

Kako zlo nikada ne miruje, tako su tamo borbe aktivista koji se zalažu za abortiranje djece vrlo česte, a sada su čileanski aktivisti učinili nešto zaista opasno po mnoge žene. U svojoj borbi za legalan abortus snimili su video sa satiričnim uputstvom o tome kako žene mogu abortirati ilegalno.

Iako je, kako kažu riječ o satiri, snimke djeluju zaista realno i mnoge žene koje uhvati panika ili očaj mogle bi ih shvatiti ozbiljno i posegnuti za ovim  savjetima. Tako je na Jutjub kanalu sada dostupno nekoliko tutorijala, grupe za seksualana i reproduktivna prava – Miles Chile, a koji su snimili lažne savjete za slučajno abortiranje, a što bi moglo biti izuzetno opasno po žene koje u prvi mah ne vide drugu opciju.

Cilj ove skupine aktivista bio je kako kažu, pokazati  koliko je opasno zabraniti abortus, ali se zato nisu libili raspisivati detaljne scenarije koje bi žene mogle motivisati na tako nešto-opasno. Tako su snimili nekoliko savjeta u kojima žene na raznolike načine “ubijaju” svoju djecu, a neki od njih su i pad niz stepenice, pad na trbuh, lupanje po trbuhu ili izlazak na raskrsnicu…

Snimke su naslovili sa – Abortion Tutorial- i preveli ih na engleski, pa je pronalazak tih snimaka vrlo moguć i jednostavnim pretraživanjem očajne majke širom svijeta, mogle bi na njih naići te ih shvatiti ozbiljno.

Aktivisti su to učinili kako bi podržali čileansku predsjednicu Michelle Bachelet u njenim nastojanjima da dekriminalizuje abortus u toj zemlji, no mnogi čileanski mediji prepoznali su stvarnu opasnost ovakve kampanje jer kako navode, riječ je o savjetima za ubijanje koji nikako ne bi smjeli biti dio nečijeg marketinškog trika, jer u stvarnosti one mogu zaista postaknuti na zlo.

UPOZORENJE KOJE ONI NISU STAVILI: Sve žene koje pokušaju ovako nešto izlažu sebe smrtnoj opasnosti i grubo narušavaju zdravlje! Snimak je prikazan samo kao upozorenje ženama da ne nasjedaju na ovakve i slične video snimke koji ponižavaju inteligenciju žene i podstiču na agresiju prema vlastitom životu i životu nevinog ljudskog bića zvanog – nerođeno dijete!


Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com