7 savjeta za ljepotu vječite zavodnice - Volim Podgoricu

7 savjeta za ljepotu vječite zavodnice

Zvjezda filmova Zgodna žena i Odbjegla mlada važi za jednu od najljepših glumica Holivuda, a ovom prilikom vam otkrivamo cake njenog svježeg, prirodnog i modernog izgleda.

Komfor + moda = idealna kombinacija

Da istovremeno možete da izgledate moderno i da se osjećate udobno, Džulija Roberts je pokazala nebrojano puta.

Svaka dama može super da izgleda i u farmericama, pa čak i u odijelu muškog kroja. Za Džuliju je najbitnije da garderoba koju nosi bude komforna i udobna, a modne kombinacije su svakako nešto što joj ide od ruke.

Njegujte prirodan izgled svoje kose

Još od filma Zgodna žena, Džulija Roberts je prepoznatljiva po svojoj dugoj kovrdžavoj kosi. Ona jednostavno ne mari za modne trendove i frizure, koje su moderne u datom trenutku.

Opustite se i eksperimentišite

Iako voli prirodan izgled, Džulija voli da eksperimentiše što je naročito došlo do izražaja u njenoj boji kose, pa smo mogli da je vidimo kao plavušu, riđokosu, ali i kao brinetu.

Vintidž je uvijek IN

Davna 2001. godina bila je sjajna za Džuliju Roberts. Ne samo da je dobila Oskara za Erin Brockovič, već je na pomenutoj dodeli nosila potpuno nezaboravnu crno-bijelu Valentino haljinu.

Ruž kao neizostavan dio vašeg mejkapa

Ova holivudska dama rijetko pravi greške kada je u pitanju mejkap. Voli da istakne svoje usne, ali to ne radi isključivo crvenim karminom. U obzir dolaze razne nijanse ruža, a poznato je da je jedan od njenih zaštitnih znakova upravo njen raskošan osmjeh.

Ostanite dosljedni svom smjelom stilu

Na dodjeli Gremi nagrada 2014. godine, plavokosa Džulija zablistala je u elegantnoj kreaciji Elija Saba. Smjelo i sofisticirano!

Ne plašite se starenja

Džulija je jedna od rijetkih glumica koja ne planira da se podvrgne bilo kojoj plastičnoj operaciji, pa ni zatezanju lica. Ona je pronašla drugačiji način održavanja mladolikog izgleda. Kaže da praktikuje jogu i da je srećna.

“Radi se o čišćenju uma i eliminisanju stvari koje vas crpe fizički i psihički.”, objasnila je. “Tu leži ta lakoća u mom životu – ne uzimam stvari previše ozbiljno.”, dodala je.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com