Sava Montenegro postavila nove klupe u Njegoševom parku - Volim Podgoricu

Sava Montenegro postavila nove klupe u Njegoševom parku

Sava Montenegro osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju farbanja i postavljanja novih klupa i čišćenja spomenika Petra II Petrovića Njegoša, u istoimenom parku u Podgorici. 

“Akciju sprovodimo u Njegoševom parku jer je ovo mjesto gdje veliki broj naših sugrađana provodi svoje slobodno vrijeme”, rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD. 

On se zahvalio prijateljima iz JP Zelenilo na srdačnoj pomoći i svim dragim sugrađanima koji su nas bodrili u toku trajanja akcije i poručio da je ovo nastavak dobre saradnje i akcija koje Sava Montenegro osiguranje sprovodi i na taj način doprinosi društvenoj zajednici.

U akciji je volonterski učestvovalo oko 70 zaposlenih Sava Montenegro osiguranja. 

“Dok je jedna grupa zaposlenih farbala zamijenjene daske na postojećim klupama, druga grupa je učestvovala u kopanju rupa i betoniranju postolja za nove klupe. Na radost svih posjetilaca, očišćeni su grafiti koji su prekrivali spomenik velikog crnogorskog pisca i vladara Petra II Petrovića Njegoša u centru parka. Zaposleni u JP Zelenilo su pomogli predstavnicima Sava Montenegro osiguranja da montiraju nove daske i postave nove klupe. Potvrdili su da je akcija čišćenja Njegoševog spomenika, obnavljanja i farbanja klupa u ovom parku bila odlična ideja i da su sigurni da će građani znati da cijene novi izgled parka”, navodi se u saopštenju.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re, pruža usluge neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu već 15 godina, sa tržišnim učešćem od oko 20 odsto.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com