Suspendovan štrajk španskih liga - Volim Podgoricu

Suspendovan štrajk španskih liga

Najavljeni štrajk španske Primere i Segunde, koji je podržao Fudbalski savez te države (RFEF) suspendovan je danas, presnosi Skaj sprot (Sky sports).

Vrhonvi sud Španije presudio je rano jutros da štrajk najavljen za 16. maj ne može biti održan, pa će se sezona u Primeri i Segundi ipak završiti na vrijeme.

Posljednja dva kola španske Primere bila su dovedena u pitanje zbog sukoba španskih fudbalskih vlasti oko prava televizijskih prenosa, odnosno zbog toga kako se dijeli novac od prihoda.Glavno pitanje spora je kako će se novac dijeliti između vrhunskih klubova i onih u nižim ligama.

Dva kola prije kraja PrimereBarselona ima četiri boda više od Real Madrida, a predstojećeg vikenda će se sastati sa aktuelnim šampionom Atletikom, protiv kog će moći da obezbijedi šampionsku titulu.

(vijesti)

2 komentara

  1. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com