Dragan Ivanović šef podgoričkog SNP-a - Volim Podgoricu

Dragan Ivanović šef podgoričkog SNP-a

Dosadašnji vršilac dužnosti predsjednika podgoričkog SNP-a Dragan Ivanović izabran je sinoć za novog šefa te partije u najvećem partijskom odboru.

Ivanović je bio jedini kandidat za tu poziciju, iako je veliki broj mjesnih odbora predlagao i šefa kluba SNP-a u Skupštini Aleksandra Damjanovića. On, međutim, to nije prihvatio.

U  saopštenju SNP-a navodi se  da je bilo  predloženo 11 kandidata  u periodu od 24. aprila do 9. maja, a da su kandidaturu su prihvatili jedino Ivanović i Spasoje Papić.

“Dosadašnji potpredsjednik podgoričkog Odbora Dragan Ivanović, odbornik SNP-a u Skupštini Glavnog grada … osvojio je većinu glasova članova Odbora, odnosno 65 od 100 važećih glasačkih listića”, piše u   saopštenju.

Papić, koji je član Glavnog odbora SNP   i šef Računskog centra partije dobio je 35 glasova. Novoizabrani predsjednik podgoričkog odbora, ovu funkciju obavljaće do redovne Izborne konferencije Odbora,  koja će biti održana u septembru naredne godine.“Unutarpartijski izbori su obavljeni u demokratskoj atmosferi kako i priliči  SNP,” saopšteno je.

Iako se od Damjanovića očekivalo da će stati iza obećanja koje daje kolegama u partiji, to se nije dogodilo. Javno on zastupa politiku koja je opoziciona, dok je Milićeva bliža vladajućoj DPS.  Damjanović je kolege koji su napustili partiju ranije ubeđivao da je trebalo da ostanu i da se bore za svoje stavove.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com