SRAMNO! Bahati crnogorski nasljednici sa Fejsa poručuju: Sirotinjo, napuši se ku*ca! - Volim Podgoricu

SRAMNO! Bahati crnogorski nasljednici sa Fejsa poručuju: Sirotinjo, napuši se ku*ca!

 

– Sirotinjo, napuši se k….! – poručuju preko Fejsbuka sinovi i sinovci poznatih podgoričkih biznismena i političara, među kojima je i Feđa Suhih, nasljednik rođenog brata predsjednika Skupštine Glavnog grada i šefa podgoričkog SDP Đorđa Suhiha.

Sramotna fotografija na kojoj šestorica obijesnih i beskrajno drskih mladića šire majicu sa skandaloznom porukom izazvala je lavinu negativnih reakcija jer je, prema opštem mišljenju, sada potpuno jasno da u CG vlada teror bahatih bogataša i njihove još bahatije djece, koja sasvim otvoreno pokazuju šta misle o sirotinji i šta joj nude umjesto posla i hljeba!

Neviđena bruka

Činjenica da se ti tatini sinovi otvoreno hvale svojim izopačenim pogledima na svijet razbjesnjela je javnost, za koju je besprizorna slika sa Fejsbuka dodatni dokaz da se beskrupuloznoj kvazieliti mora stati na put prije nego što obijesni sinovi tajkuna i političara počnu još gore da se iživljavaju na onima čijom se mukom naslađuju.

Informer CG je detaljnom provjerom utvrdio imena “junaka” koji se keze od uveta do uveta dok sirotinju otvoreno vrijeđaju kao nikada niko prije njih. Na fotografiji koja je, po mnogima, slika i prilika crnogorske tranzicije i njen rezultat osim Feđe Suhiha nalaze se i: Filip Žunjić (prvi slijeva gore), sin vlasnika pekare “Anđela”, Boban Šunjević (do Žunjića), sin poznatog podgoričkog biznismena.

Gornji red zaokružuju izvjesni Vlahović iz Zagoriča (treći slijeva), za koga poznanici tvrde da je problematičan, i pomenuti Feđa Suhih.

Momak koji drži majicu sa skandaloznom porukom u donjem redu je Miloš Vojvodić, sin podgoričkog biznismena koji se bavi prodajom automobila.

Šesti akter nevjerovatnog bahaćenja za Informer CG je “neznani junak” jer njegovo ime uprkos brojnim pokušajima nismo uspjeli da saznamo.

Đorđe Suhih, stric Feđe Suhiha, bio je vidno zatečen kad smo ga pozvali i objasnili o čemu je riječ.

– Ne znam kada je to moglo biti snimljeno jer Feđa studira u Beogradu, a tako nije ni učen. Niko se u našoj familiji ne bi obradovao da on to uradi. Ako je on, moraću da ga pitam kojim je povodom to bilo – kaže Suhih za Informer CG.
Šef podgoričkog odbora SDP tvrdi da ni on, a ni njegov brat nisu tako učili Feđu.

– Od nas nije tako učen, a ne znam od koga bi naučio da tako razmišlja. Mi smo i od našeg oca naučili da se vrednuje rad i da se sve mora zaraditi. Moja porodica vrednuje svakog i apsolutno nije bitno iz kojeg je miljea – poručuje Suhih.

Klimenta: Jadno i žalosno!

Sindikalni lider Sadik Klimenta, međutim, smatra da nema dileme da su bahati mladići vaspitavani da budu takvi. On ističe da ga takvo bahaćenje od djece skorojevića uopšte ne čudi.
– To je vaspitanje koje nose iz kuće. Zbog takvog vaspitanja je ovakva situacija u zemlji. Ovo je zaista sramno i žalosno. Očajan sam što se nešto ovakvo dešava u Crnoj Gori. Oni dokazuju da u Crnoj Gori ne postoji srednja klasa. Imamo sirotinju i bogataše koji se rugaju onima koji nemaju – zaključuje Klimenta.

Medojević: Država brine samo za članove sekte

 Sramotna slika “zapalila” je društvene mreže, a jedan od najaktivnijih u komentarisanju skandalozne fotografije bio je lider PzP Nebojša Medojević. On je na Tviteru šerovao sliku, uz komentar: “Poruka sinova CG bogataša: “Sirotinjo, napuši se k…. Bravo momci. Samo bahato!”

Medojević je ocijenio da je perverzna tranzicija u CG dovela do klasnih razlika.
– Masa siromašnih, bez imovine i posla, i uska elita superbogatih. Pobuna je neminovna! CG se već suočava sa cikličnim siromaštvom. Siromašne porodice nemaju šanse da im djeca izađu iz siromaštva. Država brine za članove sekte – poručio je Medojević. 

 

 

 

 

2 komentara

  1. I don’t think I’ve read a post like this before. It’s well-thought out, which means that I learned something new today. I’m going to check out some of your other posts to see if they each have the same high-quality applied to them!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com