Nikola Rađen uzeo kokain zbog ličnih problema?! - Volim Podgoricu

Nikola Rađen uzeo kokain zbog ličnih problema?!

Šokantna informacija da je vaterpolo reprezentativac Srbije, član grčkog Olimpijakosa Nikola Rađen bio pozitivan na kokain uzdrmala je srpsku sportsku javnost.

Nikola Rađen je najavio da će održati konferenciju za medije sredinom naredne sedmice, ali se ipak predomislio i odlučio da sačeka ishod postupka.

Veći dio javnosti već je osudio  asa, a kako saznajemo od izvora bliskih bračnom paru Rađen-Kokić, Nikola se suočava s konstantnim pritiscima.

Zanimljivo je da se u Olimpijakosu, za koji igra naš as, ponašaju kao da se ništa nije dogodilo i da ga, dok čekaju rezultate, tretiraju kao i dosad – potpuno ljudski i profesionalno.

Jedan od onih koji je stao na Rađenovu stranu, a koji je svoj privatni pakao već preživio Danilo Ikodinović naglašava da se svakako moraju sačekati zvanični rezultati testa.

– Nikola je veliki sportista. Nije bio, nego jeste veliki sportista! Desilo se to što se desilo, život ide dalje. Samo on zna zašto je pogriješio, ako je pogriješio, jer to tek treba da bude potvrđeno. Svi bi trebalo da budu svjesni i da znaju da, ukoliko je stvarno koristio narkotike, to nije uradio da bi poboljšao svoja sportska ostvarenja – rekao je za Kurir Danilo Ikodinović i istakao:

– Niko ne zna šta se i da li se desilo, ali isto tako niko ne zna Nikolin privatni život. Možda je imao probleme koji su ga naveli na to. Možda je sve stvar znatiželje ili neke zabave. A možda ništa nije ni tačno.

Ikodinović je i na svom Tviter profilu stao uz svog nekadašnjeg reprezentativnog kolegu.
– Puna podrška, brate. Idemo dalje, nema nazad… Dođi kad budeš mogao i ako budeš htio… – napisao je Dača Ikodinović.

Društvene mreže
AKO JE KOKAIN DROGA, ONDA JE NIKOLA RAĐEN

Na društvenim mrežama veliki je broj onih koji su osudili našeg vaterpolistu, ali i tu preovlađuju duhoviti komentari.
„Ako je kokain droga, onda je Nikola rađen.“
„Nikola KOK(ić) Rađen“
„Nikola Rađen, zašto si urađen?“
„Nikola Rađen Adrian Mutu“
„Ana Kok(s)ić i Ana Kok(ain)ić“

(kURIR)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com