Uhapšena dva mladića zbog muške prostitucije - Volim Podgoricu

Uhapšena dva mladića zbog muške prostitucije

Podgoričani B.R. i maloljetni A.H. uhapšeni su kada su ih službenici podgoričke policije zatekli tokom seksualnog odnosa na javnom mjestu. Lisice na ruke stavljene su im u noći između četvrtka i petka na poljani u blizini željezničke stanice, piše Dan.

Policijska patrola je prilikom redovne noćne kontrole, sat poslije ponoći, zatekla B.R. iA.H. na livadi u toku seksualnog odnosa. Oni su zbog seksa na javnom mjestu privedeni u policiju, a kasnije i osnovnom državnom tužiocu kojem su dali izjave.

Policija provjerava da li se u ovom slučaju radi o muškoj prostituciji. Naime, postoje indicije da je maloljetnik seksualne usluge B.R. pružao za novčanu nadoknadu. Na ove okolnosti B.R. i A.H. su saslušani u policiji i tužilaštvu.

Tokom posljednjih mjeseci, kako Dan saznaje iz izvora iz policije, policajci su došli do sumnje da u glavnom gradu postoji mjesto na kojem nekoliko mladića za novčanu nadokandu pružaju seksualne usluge, nerijetko i osobama muškog pola. 

Navodno, to mjesto se nalazi u centru grada, ali sagovornici lista iz policije radi dalje istrage, kao i radi bezbjednosti osoba koje tamo dolaze, nijesu željeli da otkrivaju detaljnu lokaciju.

Policija redovno obilazi to mjesto i vrši kontrole kako bi otkrili i zaustavili uličnu prostituciju. Međutim, ovo djelo je teško otkriti jer osumnjičeni ne priznaju izvršenje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com