Ceca u Podgorici 6. juna - Volim Podgoricu

Ceca u Podgorici 6. juna

Srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održaće po prvi put koncert u Podgorici 6. juna. 

Direktor i osnivač “Ellefant production” Senad Živanović,  tvrdi da imaju podršku Glavnog grada za održavanje Cecinog koncerta na fudbalskom kampu na Starom aerodromu i da se još  samo čeka potvrda Upravnog odbora “Budućnosti”.

Potvrda će, smatra Živanović, stići vjerovatno u ponedjeljak, kada počinje i prodaja karata u svim poslovnicama Lutrije Crne Gore i Tabbaco šopovima.

On je kazao “Vijestima” da je karta 15 eura i da su odštampali 20.000, kao i da veliko interesovanje za koncert  pokazuju i Srbijanci.

“Oko 8.000 građana iz Srbije zainteresovano je da dođe na koncert”, rekao je  Živanović. On je  istakao da je za 6. jun  zakazana i utakmica Lige Šampiona i da je već dogovoreno da se pored bina postave veliki ekrani na kojima će se,  tokom koncerta “Lexington benda”, prikazivati djelovi meča…

Naglasio je da će bina biti širine 50 metara i da će imati najkvalitetnije ozvučenje, tako da će pjevačica,  “moći da se čuje i do Zete”.

Živanović je kazao da četiri ekipe rade na pripremanju koncerta, koji će početi oko 23 časova. Istakao je da planiraju da naprave koncert muzičara Avićija u Podgorici i da postoji vjerovatnoća da u septembru organizuju i nastup Dina Merlina. 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com