DEMOS dobio kancelariju - Volim Podgoricu

DEMOS dobio kancelariju

Poslanici DEMOSA dobili su na korišćenje jednu od dvije kancelarije kluba nezavisnih poslanika u Skupštini Crne Gore, čime su im obezbijeđeni minimalni uslovi za rad, rekao je Pobjedi funkcioner te partije Goran Danilović.

Drugu kancelariju trenutno koriste nezavisni poslanici Dritan Abazović, Mladen Bojanić, Novica Stanić, Velizar Kaluđerović i Neven Gošović.

DEMOS, kako je naveo Danilović, nije ni tražio više od tih minimalnih uslova u kojima bi mogli da funkcionišu kao tim.

“Ovih dana se kompletiraju ti minimalni uslovi. Za sada imamo dva stola i neophodne stolice, što je više od onog što smo imali prije sedam dana. Smatramo da ćemo tokom ovog zasijedanja dobiti sve neophodne tehničke preduslove da bismo kvalitetno radili svoj posao”, rekao je Danilović.

Ranije je kolegijum predsjednika parlamenta odbio inicijativu Radovana Asanovića, Miodraga Lekića i Danilovića da Demos u Skupštini formira posebni klub poslanika, pa su se ta četiri poslanika priključila devetočlanom klubu nezavisnih poslanika.

Danilović je ponovio ranije izrečen stav lidera stranke Miodraga Lekića da od redovnih aktivnosti na organizaciji partije neće praviti medijsku pompu i samoreklamerstvo, ali i najavio da će do kraja juna u većini opština formirati inicijalne odbore.

 

2 komentara

  1. The next time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to read, however I actually thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can fix for those who werent too busy looking for attention.

  2. You lost me, friend. I mean, I imagine I recieve what youre saying. I recognize what you’re saying, but the truth is just appear to have forgotten that might be some other folks in the world who view this concern for which it happens to be and may perhaps not believe you. You might be turning away alot of folks that might have been lovers of one’s website.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com