Ranko traži sastanak pomirenja, Milo odbio - Volim Podgoricu

Ranko traži sastanak pomirenja, Milo odbio

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić tražio je, u posljednje vrijeme, dva puta sastanak sa premijerom Milom Đukanovićem, ali je lider DPS-a oba puta odbio taj prijedlog, saznaju Dnevne novine iz nezvaničnih, ali obaviještenih izvora iz vladaju će koalicije.

Posrednik između Krivokapića i Đukanovića bio je član Predsjedništva SDP-a Ramo Bralić, koji je uporno tražio da se vidi sa predsjednikom veće članice vladajuće koalicije.

On je 4. maja posljednji put razgovarao sa premijerom, od kojeg je u ime lidera SDP-a tražio da se Đuka nović i Krivokapić sastanu kako bi izgladili odnose.

Prema saznanjima DN, Bralić je ponudio Đukanovi ću “povratak na staro”, odnosno da odnosi dvije partije i njihovih lidera budu kao što su nekada bili.

Bralić je, kaže izvor rekao Đukanoviću da bi ukoliko se desi to pomirenje on lično ušao u kampanju za sadašnjeg predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića.

 

(Foto:blic.rs)

1 komentar

  1. It’s nearly impossible to find knowledgeable individuals with this topic, however, you be understood as guess what happens you’re talking about! Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com