Home / ŽIVOT + / Showbiz / Poslije afere “kokain” Rađenovi se vraćaju u domovinu: Ana će biti glava kuće

Poslije afere “kokain” Rađenovi se vraćaju u domovinu: Ana će biti glava kuće

Nakon afere “kokain” koja će slavnog vaterpolistu koštati karijere, bračni par Rađen riješio je da se vrati u domovinu.

Kada su se prije godinu dana preselili u Grčku, gdje je Nikola Rađen (30) potpisao ugovor sa vaterpolo klubom Olimpijakos, on i njegova supruga, pjevačica Ana Kokić (33) nisu ni slutili da će zbog jednog nesmotrenog poteza vaterpoliste morati da promijene život iz korijena.

Vijest da je Nikola bio pozitivan na kokain poslije utakmice između Španije i Srbije u Madridu izazvala je pravu buru u medijima, nakon koje je njegova supruga odlučila da mu se pridruži u Atini, ali samo nakratko. Naime, kako saznaje “Blic”, Ana je prije dva dana otputovala u Grčku da bi pomogla Nikoli da otkažu stan koji su iznajmljivali i da bi spakovali kofere i zajedno se vratili u Beograd.

– Njih dvoje su upravo otkazali stan koji su iznajmljivali u Atini. Preostale dvije nedjelje, koliko će provesti u Grčkoj, iskoristiće da spakuju stvari i da se pozdrave sa prijateljima koji su im bili velika podrška – kaže naš izvor blizak ovom bračnom paru.

S obzirom na to da je FINA suspendovala vaterpolistu zbog pozitivnog testa na kokain i da mu prijete četiri godine zabrane takmičenja, Ana je spremna da preuzme ulogu glave kuće. Kako saznajemo, ona već ima velike planove kako da njihova porodica ne osjeti finansijske posljedice zbog Nikoline greške.

– Ana je i dalje najveća podrška suprugu i vjeruje da će se situacija smiriti i da javnost neće zaboraviti medalje koje je Nikola donio Srbiji. Međutim, neće sjedati skrštenih ruku. Ona će se nakon povratka u Srbiju posvetiti nastupima, snimanju novog albuma i predstavi “Čekajući ministra”, u kojoj ima glavnu ulogu – kaže naš izvor.

– Nikola će vrijeme provoditi sa ćerkama jer one zasad ne idu u vrtić, a stariju Ninu (6) će pripremiti za polazak u prvi razred – zaključuje izvor.

(Alo.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com