5 uvrnutih razloga zbog kojih Knez MORA da uđe u finale Evrovizije - Volim Podgoricu

5 uvrnutih razloga zbog kojih Knez MORA da uđe u finale Evrovizije

Nenad Knežević Knez predstavljaće Crnu Goru večeras na drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga u Beču. Bez da išta prejudiciramo, postoji nekoliko dobrih razloga zašto Knez mora, jednostavno mora da se nađe u finalu, a mi večeras sigurno biti uz TV.
 
Knez
Knez, Foto: Tanjug/A.P.

Jer mu je pesmu pisao Željko Joksimović

Pjesma se zove “Adio” i totalno je “Željko-Joksimović fazon”, sa sve momentom kada u priču upadaju retro instrumenti. Šalu na stranu, pjesma je jako dobra i naišla je na sjajan odziv. Svi komentari su pozitivni, a jasno je da je Željko stari i prekaljeni evrovizijski vuk, te se ne bi cimao za džabe, a ne bi se cimao ni da ne vjeruje u Kneza. Zato, naprijed, Kneže!

Jer “Da l’ si ikada mene voljela” i “ađe”!

Ovdje ne znamo tačno da li da počnemo od pjesme ili uzrečice. Pjevač apsolutnog hita devedesetih “Da l si ikada mene voljela”, koji je u svakodnevnu upotrebu, na mala vrata, ubacio vrlo specifične uzrečice poput “ađe” i “kmon” mora da se nađe u finalu Evrosonga.

Knezova formula
Knezova formula, Foto: Fun.24sata.rs

Bar zbog minulog rada. Istovremeno, čovjek jednostavno ima taj nazalni prizvuk, pa prosto žmarci prođu niz kičmu kada Knez zapjeva “Kouliko bi bilo boulje da si oustala”.

Jer čovjek umije s rukama!

Laže ko kaže da nikada nije pokušao da skine specifične Kneževe pokrete rukama. To nježno, a jako siječenje vazdušnog prostora ne može da prođe nezapaženo. Najveću pobjedu Knez je odnio u gorepomenutoj pjesmi, ali kako čovjek umije da se kreće najbolje je pokazao u “Ti si kao magija”.

Zbog toga što mu koža sjajno stoji

Knez je učestvovao u šou “Tvoje lice zvuči poznato” i više puta je obukao haljinu, ali kao Meri Džej Blajdž u crnoj uskoj kožnoj haljini sa pletenicom na glavi… Ne, stvarno, ne smije da ga omane finale!

I zbog OVOGA!

Seksi selfi Kneza
Seksi selfi Kneza, Foto: Instagram

Knez je apsolutno pobijedio sa after seks selfijem, ili, ako vam je draže, selfijem poslije seksa. On i njegova draga Tatjana nisu se libili da se pohvale da su zvijeri u krevetu. Baš lijepo od njih – a ako Knez svoju strast večeras pokaže i na sceni, nema frke za finale.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com