BIZARNA ZABAVA: Mornari Kraljevske mornarice “silovali” kolegu pivskom flašom dok je spavao! - Volim Podgoricu

BIZARNA ZABAVA: Mornari Kraljevske mornarice “silovali” kolegu pivskom flašom dok je spavao!

Dvojica mornara nečasno su otpušteni iz Kraljevske mornarice Velike Britanije jer su seksualno napali pijanog mornara koji je spavao i nabili mu flašu Hajnikena u anus!

Mornar koji je u neslanoj šali gurnuo staklenu flašu od piva u anus kolege koji je spavao osuđen je na zatvrsku kaznu od 5 godina.

Endrju Donaldson (24) nečasno je otpušten iz Kraljevske mornarice i upisan u registar seksualnih prestupnika pošto je osuđen za napad penetracijom.

Grupa mornara sa broda “HMS Northumberland”, koji je pristao u luci Bornmut u Velikoj Britaniji, svoju zabavu snimila je mobilnim telefonom.

I Kristofer Kuk (31) je nečasno je otpušten iz mornarice zbog jer je žrtvu više puta udario svojim penisem po licu. On je zadržan 15 mjeseci u vojnom zatvoru. Sudija je rekao dvojici optuženih da su osramotili Kraljevsku mornaricu.

Donaldson je tokom incidenta telefon dodao prijatelju kako bi ga snimio kako nabija vrat flaše Hajnikena dug 13 cm u anus žrtve zbog čega se on odmah tgnuo i probudio. Kako flaša nije htjela lako da uđe, Donaldson je počeo da okreće flašu i gura je sa obje ruke.

Napadač, koji je na suđenju izjavio da je sve izveo da bi se zabavio, sačuvao je snimak seksualnog napada kako bi ga kasnije pokazao i drugim mornarima.

Žrtva je sutradan odmah išla na, kako je rekao, ponižavajući i bolan pregled, na kom je utvrđeno da ima dvije posjekotine u anusu.

Donaldson je odmah poslije incidenta otišao na dek da popuši cigaretu i pokaže drugima ponižavajući snimak. Žena mornar koja je vidjela video prijavila je cio slučaj nadležnima.

(Telegraf.rs /Mirror.co.uk)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com