Pogledajte kako će princeza Šarlot izgledati za 18 godina - Volim Podgoricu

Pogledajte kako će princeza Šarlot izgledati za 18 godina

Tek rođena princeza Šarlot već je potpuno osvojila javnost, a forenzičari su, zahvaljujući modernoj tehnologiji napravili fotografiju koja pokazuje kako bi ona mogla da izgleda za 18 godina.

Iako tek ima dvije nedjelje, pomoću kompjutera i specijalnih programa dobili smo nevjerovatan rezultat.

Stručnjaci su iskoristili fotografije Kejt i Vilijama, ali i Čarlsa, Dajane, Majkla i Kerol Midlton kada su imali 18 godina. U ovoj kombinaciji nastala je fotografija predivne mlade dame.

Ovaj tim forenzičarskih stručnjaka zapravo je sastoje od najboljih eksperata u Americi koji su pomogli rješavanju mnogih slučajeva od ubistava do nestalih osoba.

– Pretpostavlja se da će Šarlot poput majke, vojvotkinje od Kembridža imati deblju donju usnu u odnosu na gornju, ali bi takođe mogla da ima Dajanine crte lica – objasnio je Džouvi Me Hejs, jedan od stručnjaka koji su učestvovali u izradi ovog projekta.

(Žena Blic) 

 

 

1 komentar

  1. Thanks for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com