Hurem se u Beogradu otrovala od alkohola. Evo gdje je bila i šta je pila - Volim Podgoricu

Hurem se u Beogradu otrovala od alkohola. Evo gdje je bila i šta je pila

– Pošto je bila velika gužva, njoj se u neko doba prvo zavrtjelo u glavi, a onda joj je i skroz pozlilo – priča izvor Kurira.

Glumica Merjem Uzerli, popularna Hurem, koja boravi u Beogradu zbog snimanja filma “Sulejman Veličanstveni“, toliko se, navodno, napila provodeći se na splavu, da joj je pozlilo, pa su prijatelji morali odmah da je odvezu u Hitnu pomoć. 

Kako Kurir saznaje, glumici, koja je bila u provodu sa dečkomOzenom Guvenom, takođe glumcem u seriji, pripala je muka pred zoru, pa je neophodna bila medicinska pomoć.

– Merjem se sa ekipom sa seta provodila na splavu, gdje je svojom pojavom napravila pravu pometnju. Cijela ekipa je bila vidno raspoložena, a glumica i njen dečko su non stop razmjenjivali nježnosti i nazdravljali šampanjcem i votkom. Ona je bila vesela, fotografisala se sa fanovima i đuskala u separeu, iništa nije ukazivalo da će se veče loše završiti – priča izvor dnevnog lista.

On dodaje:

– Pošto je bila velika gužva, njoj je u neko doba prvo zavrtjelo u glavi, a onda joj je i skroz pozlilo. Tražila je da napusti splav, misleći da će joj na svježem vazduhu biti bolje. Međutim, bivalo joj je sve gore. Ljekari su konstatovali da nije ništa strašno, već da je, uslijed umora, piće brže djelovalo i prouzrokovalo mučninu. Čim je primila vitaminski koktel preko infuzije, njeno stanje se popravilo.

(Foto: Siniša Kraljević)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com