Smijenjen Tomislav Karadžić i njegovi ljudi! - Volim Podgoricu

Smijenjen Tomislav Karadžić i njegovi ljudi!

Izvršni odbor FS Vojvodine zamijenio je Tomislava Karadžića kao člana Skupštine FSS, što znači da Tole više ne može da bude predsjednik Saveza.

Takođe, IO FSV je zamijenio i sve njegove ljude i podnio zahtjev za sazivanje vanredne skupštine FSS. Umjesto Tomislava Karadžića, Đorđa Žutića, Marjana Rnića i Slavko Tuvedžića izabrani su Saša Živković, Goran Drača, Zoran Purić i Aleksandar Umetić.

– Smatrali smo da zamijenjeni delegati ne zastupaju interese FSV na najbolji način i donijeli smo odluku o njihovoj zamjeni i imamo jasnu viziju razvoja fudbala u Vojvodini i u svom radu želimo apsolutnu samostalnost. Razloge za izmjene u sastavu IO treba tražiti u dešavanjima na poslednjoj Skupštini FS Vojvodine kada svi članovi IO nisu radili u skladu sa dogovorima i sa zvaničnim stavovima FSV – rekao je predsjednik FSV Dragan Simović i dodao:

 Pored ovih izmjena izabrali smo i tri potpredsednika i to su Mirko Dubroja iz Novog Sada, Nenad Nikolić iz Lovćenca i Goran Starčević iz Zrenjenina. Smatram da će formiranje ovog novog tima i njegovo angažovanje, dovesti do poboljšanja stanja u fudbalskoj Vojvodini. Odluka o zameni članova nije bila laka i nije donešena preko noći, jer se radi o dobrim ljudima i sportskim radnicima. Jednostavno, postoje mimoilaženja u stavovima i nismo mogli da nastavimo dalje zajedno.

Izvršena je i rekonstrukcija Izvršnog odbora i četiri dosadašnja člana su zamijenjena novim. U Izvršnom odboru više nisu Marjan Rnić, koji je bio i potpredsednik FSV, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić. Njihova mesta su zauzeli Goran Jović, Predrag Perović, Zoran Dudvarski i Milorad Mažić.

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. It’s not that I want to duplicate your website, but I really like the layout. Could you tell me which theme are you using? Or was it custom made?

  2. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i am happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a glance regularly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com