Iznervirani očuh poklanja auto: Ponesite nepropusno odijelo i sve zadržite - Volim Podgoricu

Iznervirani očuh poklanja auto: Ponesite nepropusno odijelo i sve zadržite

Ako dobijete auto, samo ponesite rukavice i nepropusno odijelo, a sve što nađete unutra slobodno zadržite – napisao je očuh vlasnice automobila.

Očuh britanske studentkinje Ele Vilijamson toliko je iznerviran neurednošću njenog automobila, da ga je stavio u oglase kako bi ga, ni manje ni više nego – poklonio.

Najprljaviji PežoNajprljaviji Pežo, Foto: superunleaded.com

Oglas se nalazi na poznatom britanskom sajtu na kojem mnogi kače slike svojim automobila u namjeri da ih prodaju. Ali, kako iznervirani očuh ne želi nikakavu novčanu nadoknadu, u oglasu piše: “Poklanjamo najprljaviji Pežo koji je svijet ikad vidio”.

Najprljaviji PežoNajprljaviji Pežo, Foto: superunleaded.com

Njegova pastorka Ela je prošle godine otišla da studira na Brajton Univerzitet, a svoj zlatni Pežo 307 ostavila je na parkiralištu nedaleko od porodične kuće.

– Moram da ga sklonim, jer mi je mučno svaki put kad ga vidim. Iskreno, bili smo u iskušenju da zapalimo auto ili da ga doniramo u svrhe naučnih istraživanja, jer bi se u tim kolima svašta moglo naći.  Na kraju smo odlučili da ga poklonimo nekom kome će možda dobro doći – kaže Džejms Bagot.

Najprljaviji PežoNajprljaviji Pežo, Foto: superunleaded.com

U konkurenciji za novog vlasnika može da se nađe svako ko na Fejsbuku lajkuje ovaj oglas. Bagot je napisao da osim užasne nečistoće auto ima i nekoliko dobrih strana: ima motor, može da se vozi, ima sve četiri gume, čak i poneku ratkapnu, a i radio.

Najprljaviji Pežo
Najprljaviji Pežo, Foto: superunleaded.com

Limarija automobila je prilično izgrebana, a duhoviti očuh ove ogrebotine naziva “ožiljcima iz borbe”.

– Ela ima naviku da se parkira uz zidove. Ili uz drveće. Ili uz kolica za kupovinu – nabraja Bagot.

Najprljaviji PežoNajprljaviji Pežo, Foto: superunleaded.com

Kako objašnjava potencijalnim dobitnicima, stereo uređaj se nalazi u unutrašnjosti automobila pa možda na sebi ima malariju.To nije jedina zaraza na koju on upozorava.

– Nešto raste na otiraču, a unutra možda ima i paukova, pošto je paučina razvučena na mnogim djelovima enterijera vozila. Pretpostavljamo da je željela da uzgoji penicilin na kvaci ili neku bolest. Ako dobijete auto samo ponesite rukavice i nepropusno odijelo, a sve što nađete slobodno zadržite – zaključio je na kraju svog neobičnog oglasa Bagot.

Najprljaviji PežoNajprljaviji Pežo, Foto: superunleaded.com

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com