Ovako će Ana izgledati na Rolan Garosu - Volim Podgoricu

Ovako će Ana izgledati na Rolan Garosu

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović igraće u potpuno crnoj opremi na Rolan Garosu koju je za nju spremio Adidas.

Nemačka kompanija je odlučila da za tenisku kolekciju ukrsti snage sa modnim dizajnerom Jođijem Jamamotom. Kolekcija nosi naziv Y-3, a tu je Y znači Jamamoto, dok broj tri predstavlja Adidasove pruge i namenjena je za elitni nivo tenisa.

„Koliko god uživam u modi i stilu, moram da znam da je oprema savršena. Nikada ne bih kompromitovala udobnost i pokrete na terenu zarad stila“, istakla je Ivanovićeva.

Ivanovićeva je istakla da kombinacija koju će nositi na drugom Gren slemu sezone izgleda futuristički, ali ima i nekih retro elemenata.

„Iako sam poznata po svom agresivnom stilu tenisa, želim da mislim da sam i dama na terenu. Tenis je jedan od onih sportova gde sportistkinje mogu da izgledaju sređeno i elegantno, a u isto vrijeme i sportski. I to je moj cilj. Volim da nosim haljine i da menjam opremu tokom sezone“, naglasila je Ivanovićeva.

Srpska teniserka, koja je osvojila Rolan Garos 2008. godine, takmičenje u Parizupočinje duelom sa Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to find somebody with some unique thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that is wanted on the web, someone with a bit originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com