Gdje se nalazi žlijezda sreće - Volim Podgoricu

Gdje se nalazi žlijezda sreće

U našem tijelu postoji organ o kom se vrlo malo priča, ali koji sa pravom možemo zvati tačkom sreće!

Što je od svega najbolje, nije ga potrebno dugo tražiti – to je grudna žlijezda, timus. Smještena je u gornjem dijelu grudnog koša, a da biste je pronašli, treba samo da staviti dva sastavljena prsta na udubljenje na prednjem donjem delu vrata, neposredno iznad grudne kosti. To će i biti približno mjesto timusa.

Timus nazivaju tačkom sreće jer ova žlijezda pomaže u neutralisanju negativne energije, jačanju imunog sistema i cjelokupnog zdravlja.

Kako aktivirati tačku sreće

Blago lupkanje, maženje i masaža ove tačke su veoma efikasne metode koje pomažu podizanju vaše energetske vibracije na viši nivo. Ova žlijezda održava energiju našeg tijela, pa zato kada se u našem energetskom sistemu dešava disbalans, baš ta žlijezda može da pomogne. Ona je most između mozga i tijela. Pod uticajem stresa žlijezda se smanjuje, što dovodi do smanjivanja životne energije.

(Stil)

1 komentar

  1. What your declaring is fully true. I know that everyone need to say the very same matter, but I just assume that you put it in a way that everybody can recognize. I also appreciate the images you place in the following. They match so properly with what youre making an attempt to say. Im positive youll get to so a lot of people today with what youve received to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com