UBIJEN KIK-BOKSER: Upucan u leđa iz automatskog oružja - Volim Podgoricu

UBIJEN KIK-BOKSER: Upucan u leđa iz automatskog oružja

 U trebinjskom naselju Police, ispred zgrade u kojoj stanuje, jutros tri sata posle ponoći, za sada nepoznati izvršilac, pucajući mu iz automatskog oružja s više hitaca u leđa, ubio je 24-godišnjeg M.Đ iz Trebinja.

Prema nezvaničnim informacijama ubijen je Marko Đerić, koji se u tom momentu vraćao sa posla iz noćnog kluba “Merlot“, gdje je bi zaposlen kao radnik obezbeđenja.

Đerić je inače i kik-bokser, i učestvovao je na različitim takmičenjima, a nekad je bio član boks kluba “Leotar“.

Iz Centra javne bezbednosti Trebinje je potvrđeno da im je ubistvo prijavljeno jutros u 3.20 sati.

Uviđaju na licu mesta prisustvovala je dežurni tužilac Gordana Šalvarica te pripadnici CJB Trebinje.

– Oko 3.20 sati ispred zgrade u kojoj živi, s više hitaca iz automatskog oružja pogođen je M.Đ iz Trebinja (24) koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Reč je o ubistvu. U ovom momentu nemamo više detalja. Radi se na rasvetljavanju ovog krivičnog dela. Tužilac je naredio obdukciju tijela ubijenog – rekao je Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje, dodavši da za sada nije poznato ko je počinilac ili počinioci ovog krivičnog dela.

U Leotaru jutros šok i nevjerica. Đerić je, kažu, bio uzoran momak, dobar sportista i dobar radnik, i ne mogu da vjeruju da mu se nešto ovako dogodilo. Kažu da sinoć nije bilo nikakvih problema u klubu i da ništa nije ukazivalo na ovakav ishod.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com