Šabović: S konja na magarca ,pa još niže – opozicija - Volim Podgoricu

Šabović: S konja na magarca ,pa još niže – opozicija

Član predsjedništva i poslanik SDP-a Džavid Šabović kazao je u izjavi za Portal Analitika da predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić ne bi razmišljao da bude lider opozicije jer bi to za njega bilo, kako ističe, niže nego da “prelazi sa konja na magarca”.

Predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević kazao je danas da razloge odlaskaMiodraga Lekića iz DF treba tražiti u činjenici da je sadašnji lider Demosa želio da vlasnici Vijesti i predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić preuzmu Front.

Komentarišući te navode Šabović je kazao da Medojević daje izjave koje mu baš i ne pristaju.

– Čini mi se da se ovoga puta, “Medo pogledao u veliko ogledalo”, odnosno – daje izjave koje njemu baš ne pristaju a to mu se u zadnje vrijeme često dešava. Da sam na mejstu Ranka Krivokapića ne bih razmišljao da budem vođa opozicije kad je već bio predsjednik Parlamentarne skupštine OEBS-a. To ne bi bilo ni sa konja na magarca nego malo niže – rekao je Šabović za Portal Analitika.

On je istakao da će Krivokapić kao predsjednik SDP-a odlučivati ko će biti vlast.

– Ranko ima svoju partiju koja je i moja. Predsjednik te partije će i te kako odlučivati ko će biti vlast u Crnoj Gori na jesen kad bude sve jasno oko NATO-a i kad se svi budu ofirali – oni koji su za NATO a nisu, oni koji nisu a možda bi pristali i oni koji nikako neće. A Medo vidim da je jedne nedjelje za NATO, a druge nije – rekao je Šabović.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com