Donatorska izložba i takmičenje naj-mješanaca u Podgorici - Volim Podgoricu

Donatorska izložba i takmičenje naj-mješanaca u Podgorici

NVO „sPas“ će u nedjelju 31. maja 2015. godine od 17 do 20 sati organizovati „Donatorsku izložbu Naj-mješanaca“ u parku kod Dvorca Petrovića.

Psi će biti podijeljeni u dvije kategorije i to – vlasnički mješanci i bezdomni mješanci. Pozivamo sve koji imaju pse mješance da ih prijave za izložbu. Takođe, pozivamo i sve one koji brinu o mješancima i žele da im obezbijede dom, da se prijave i na taj način povećaju šanse da bezdomni psi budu zbrinuti, tj. da pronađu porodicu i dom. Svi zainteresovani se mogu prijaviti, najkasnije do petka, 29. maja, putem Fejsbuk stranice NVO SPAS ili na broj telefona 067/377-889.

S obzirom da se radi o donatorskoj izložbi, članovi i volonteri NVO „sPas“ će na događaju nuditi posluženje iz domaće radinosti u zamjenu za simboličnu donaciju. U ponudi će biti i usluge uljepšavanja, šetanja i fotografisanja ljubimaca. Sav prikupljeni novac biće iskorišćen za liječenje i zbrinjavanje napuštenih životinja.

NVO „sPas“ je osnovana sa ciljem da štiti životinje i brine se o njihovom dobru, da se bori protiv svih oblika zlostavljanja životinja i njhovog napuštanja, da utiče na poboljšanje uslova za život onih životinja koje se nalaze u azilima, da pruža pomoć pri udomljavanju i zbrinjavanju životinja koje žive na ulicama i koje su često meta okrutnosti i progona od strane ljudi. Aktivnosti NVO „sPas“ su usmjerene prvenstveno ka onim životinjama koje nemaju vlasnike i o kojima se niko ne brine.

“Snažno se protivimo eutanaziji životinja, osim u slučajevima neizlječivih zaraznih bolesti, u kom cilju ćemo voditi aktivnu kampanju, usmjerenu ka edukaciji i informisanju javnosti o značaju zaštite životinja”, navodi se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com