Jeftiniji roming povoljnost za turiste iz Srbije - Volim Podgoricu

Jeftiniji roming povoljnost za turiste iz Srbije

Roming usluge između Crne Gore i Srbije od prvog juna biće jeftinije, što je veoma značajno za sve turiste koji namjeravaju ovog ljeta da dođu i uživaju u Crnoj Gori, saopštila je direktorica NTO Željka Radak Kukavičić.

Raznovrsnu i bogatu turističku ponudu Crna Gora je predstavila na “Beogradskom manifestu” koji je proteklog vikenda održan u glavnom gradu Srbije.

Ono najbolje u turizmu i kulturnim dešavanjima pokazano je u tri cjeline: “Stvaran svijet oko nas”, “Kultur šok” i “Vodiću te samo reci gdje”.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajednički su nastupile TO Tivat, Kotor, Budva, Bar , zatim TO Podrgorica, a vrhunska vina predstavile su “Plantaže”.

Za crnogorski štand je vladalo veliko interesovanje, direktorica NTO Željka Radak Kukavičić najavila je za dobru sezonu.

” Ove godine ih dočekujemo sa uređenijim plažama, sa raznovrsnijom i kvalitetnijom ponudom. Tradicionalno ste navikli da kod nas uživate u dobroj hrani i piću i svakako ono što je nezaobilazno jeste gostoprimstvo našeg naroda. Ono što je takođe važno reći jeste da već od prvog juna i cijene roming usluga kada su u pitanju Crna Gora i Srbija će biti nešto niže nego u ranijem period. Taj proces sniženja roming usluga je u toku pa je i taj segment vrlo interesantan za sve koji namjeravaju da ovog ljeta dođu i uživaju u Crnoj Gori”, poručila je Radak Kukavičić.

Ona je sigurna da će se dobro provesti i oni koji žele da samo uživaju u moru i kupanju, kao i oni koji žele da drugi dio dana iskoriste za šetnju i posjetu planinama i nacionalnim parkovima.

“Dakle, za sve imamo različite ponude cijene takođe vrlo pristupačne i različite, u špicu sezone već od 8 eura u privatnom smještaju i od 30 eura u hotelima. Želim da pozovem sve da ovo ljeto duđu u Crnu Goru”, izjavila je direktorica NTO Željka Radak Kukavičić.

(RTCG)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com