Demi Mur i ćerka - Volim Podgoricu

Demi Mur i ćerka

Razlika u godinama između njih je gotovo dupla, ali na njihovoj posljednjoj zajedničkoj fotografiji izgledaju kao da su, u najmanju ruku, isto godište. A zapravo, na fotografiji su majka i ćerka.

Na fotografiji su Demi Mur i Rumer Vilis, njena najstarija ćerka iz braka sa holivudskim glumcem Brusom Vilisom. Demi i Rumer pozirale su u identičnim kombinacijama, plavom kombinezonu, puštene kose sa gotovo identičnim naočarima. Iako mnogi tvrde da sve tri ćerke koje je poznati holivudski par dobio tokom 13 godina dugog braka više liče na tatu, ova fotografija dokaza je da je Rumer povukla i na mamu.

Posljednjih nekoliko mjeseci Rumer je učestvovala u popularnom šou programu “Ples sa zvijezdama”, a najveća podrška su joj bili upravo sestre, mama i tata, ali i tatina djevojka.

Osim ljepote, Rumer je od mame i tate naslijedila i ljubav prema glumi pa je već nekoliko godina pokušava da se dokaže u filmskoj industriji.

(Blic Žena)

2 komentara

  1. It is very rare these days to find sites that provide info someone is looking for. I am glad to see that your website share valued info that can help to many readers. nice one and keep writing!

  2. Heya i am for the first time here. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to present something back and help others such as you helped me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com