Lazović: Pobijediće Brajović - Volim Podgoricu

Lazović: Pobijediće Brajović

Potpredsjednik Vlade i funkcioner SDP-a Vujica Lazović kazao je da je podržao kandidaturu Ivana Brajovića za novog stranačkog lidera, te da očekuje njegovu pobjedu na partijskom kongresu koji će biti održan 3. juna.

Lazović je rekao da je podrškom Brajoviću pokazao šta misli o liderstvu aktuelnog predsjednika partije, Ranka Krivokapića. On je rekao da je logično da očekuje pobjedu Brajovića na partijskom kongresu. Kad je riječ o stranim ulaganjima, Lazović je rekao da su u SDP-u, zbog lošeg iskustva s jednim brojem investitora, imali dodatni oprez.

Lazović je poručio da “bez agresivnog ekonomskog razvoja nema spasa Crnoj Gori”.

Na pitanje osjeća li da je, kao visoki partijski funkcioner SDP-a, kočničar razvoja Crne Gore, Lazović je rekao kako smatra “da u Crnoj Gori mi više nemamo podjele po partijskoj liniji po tom pitanju”.

“Već da se na političkoj sceni razlikujemo kao pojedinci, jer imamo one koji su za autoput ili prošitenje aerodroma, i one koji iz kabineta besjede o moralu. Moramo se okrenuti ubrzanom ekonomskom razvoju. Nijesmo kočničari, neki od nas su čak i mašinovođe”, rekao je Lazović, navodeći primjer Brajovića koji je na čelu projekta autoputa.

2 komentara

  1. Magnificent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how could i subscribe for a weblog site? The account helped me a appropriate deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided brilliant transparent idea

  2. Simply to follow up on the up-date of this topic on your web site and would really want to let you know how much I loved the time you took to write this beneficial post. Within the post, you actually spoke regarding how to actually handle this issue with all convenience. It would be my personal pleasure to collect some more concepts from your web-site and come as much as offer other folks what I learned from you. Many thanks for your usual terrific effort.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com