Bebi Dol: “Nemam para ni za hljeb” - Volim Podgoricu

Bebi Dol: “Nemam para ni za hljeb”

Pjevačica Bebi Dol se prije nedjelju dana vratila iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju.

Ona je po povratku izjavila da ne želi medijski da se eksponira, ali se požalila novinarima da ima finansijskih problema. 

“Pustite me, nisam ja za fotografisanje. Nemam para za hljeb, a kamoli sada da se slikam. Došla sam sa prijateljima na kafu, jedva živim otkako sam se vratila iz Amerike“, kaže ona za „Alo“. 

Njeni prijatelji su za ove novine takođe naveli da je pjevačica u jako lošoj situaciji i na ivici egzistencije. 

“Otkako se vratila u Srbiju Bebi bukvalno ne izlazi iz stana jer ne želi da je ljudi gledaju u tom stanju, a njena kilaža je na granici anoreksije“, zaključuju oni. 

1 komentar

  1. I have to show some thanks to the writer just for bailing me out of this particular incident. Just after looking out through the world-wide-web and coming across opinions which are not powerful, I thought my entire life was done. Being alive without the strategies to the issues you have resolved by way of your short post is a crucial case, and ones which may have badly affected my career if I had not discovered your blog. The expertise and kindness in touching the whole lot was tremendous. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a subject like this. It’s possible to at this time relish my future. Thank you so much for the professional and sensible guide. I will not be reluctant to endorse the blog to anyone who would need care about this situation.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com