DŽADA FILM FEST: “Kazablanka” u ulici Svetozara Markovića - Volim Podgoricu

DŽADA FILM FEST: “Kazablanka” u ulici Svetozara Markovića

Kultni film “Kazablanka”, biće prikazan sjutra na velikom platnu dimenzija 8,5 sa 6 metara kod picerije “Venom” u Ulici “Svetozara Markovića” sa početkom u 21 sat. Ovaj i još šest filmova biće prikazani na podgoričkim ulicama u okviru prvog “Džada film festa”. 

Podgoričani će tokom naredne sedmice moći da pogledaju nekoliko filmova na otvorenom prostoru, svake večeri na drugoj lokaciji, pa će u utorak biti prikazan film “”Djevojka koju sam volio” u istom terminu, na lokaciji Bloka V, u Ulici “Velimira Terzića”.

U srijedu će se za film  “Blade Runner” platno premjestiti u Ulicu “Kralja Nikole” na Zabjelu, u blizini salona Mercedesa, a u četvrtak, za “Neki to vole vruće” na Starom Aerodromu, na mjestu gdje se ukrštaju Ulica “Avda Međedovića” i Bulevar “Pera Ćetkovića”.

Za film “Praznik u Rimu” platno će biti kod restorana “Per Sempre”, u petak u Siti kvartu, a u subotu, Podgoričani će moći da  na parkingu iza spomenika Svetog Petra Cetinjskog pogledaju film “Prozor u dvorište”.

Ciklus klasika na ulicama završava se projekcijom filma “Mandžurijski kandidat” koji će biti prikazan na Trgu Republike 7. juna od 21 čas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com