Krivokapić: Nisam vjerovao da ćemo se boriti i za nezavisnost partije - Volim Podgoricu

Krivokapić: Nisam vjerovao da ćemo se boriti i za nezavisnost partije

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić poručio je da nije vjerovao da će se boriti i za nezavisnost njegove partije, nakon što se borio za nezavisnost države.

 “Neki su očigledno htjeli da  unesu sjeme razdora u naše redove i da slome jedinog preostalog  političkog subjekta koji je četvrt vijeka na pravoj strani istorije.  Poručujemo im da neće u tome uspjeti, a to će pokazati naša ubjedljiva pobjeda 3. juna”, poručio je Krivokapić sa skupa u Rožajama.

Krivokapić je rekao da partiju ne čini vrh partije već da SDP čine njeni  časni članovi, simpatizeri, “njeni opštinski odbori koji su kao i  devedesetih pokazali da su nesalomivi, uvijek na braniku Crne Gore, njenih interesa i nezavisnog i dostojanstvenog SDP.”

“Pokazali su da su  uvijek na braniku SDP-a sa integritetom. SDP nikad nije bio poslušan –  već svoj na svome, i jedino nam je interes Crne Gore bez  alternative.Tako je bilo do sada, tako će biti i nakon 3. juna”, kazao je Krivokapić.

U Rožajama je održan veliki skup podrške politici nezavisnog SDP i  Krivokapiću na kojem je prisustvovao 141 delegat iz sjevernih opština Crne Gore, saopštio je Medijski pul SDP-a.

“Skupu su prisustvovali i predstavnici  Nikšica, Podgorice,Cetinja, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara i  Ulcinja koji zajedno predstavljaju dvije trećine delegata za  predstojeći Kongres SDP. Domaćin skupa predsjednik OO SDP Rožaje Izet Bralić je, otvarajući skup, rekao da je SDP na braniku istine i časne crne Gore punih 25  godina”, navodi se u saopštenju.

Merdin Markišić, doskorašnji kandidat za predsjednika Socijaldemokratske partije koji se povukao iz izborne trke, danas je zvanično podržao kandidaturu Ranka Krivokapića.

Kandidat za predsjednika SDP-a Ivan Brajović kazao je da na koktelu u Podgorici da tu stranku nakon kongresa čeka težak zadatak konsolidacije i vraćanja povjerenja građana.

“Gdje smo mi danas nakon 25 godina? Poslije 3.juna, već 4. juna nas očekuje jedan mnogo značajniji zadatak-vraćanje povjerenja i građana Crne Gore u SDP i našeg uzajamnog povjerenja, jednostavno-stabilizacija partijske politike”, naglasio je Brajović, prenosi TV Vijesti.

Brajović je poručio da se politika SDP-a mora konačno definisati.

“Onaj koji dobro misli SDP-u zna da smo mi dobra stana”, kazao je Brajović.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com