Toni Nadal: Niko ne želi da igra protiv Đokovića! - Volim Podgoricu

Toni Nadal: Niko ne želi da igra protiv Đokovića!

Novak Đoković i Rafael Nadal su bez velikih problema pobijedili svoje protivnike u 3. kolu Rolan Garosa i sada ih po jedna pobjeda dijeli od međusobnog duela u četvrtfinalu.

Od kako je obavljen žreb u Parizu se sa velikim nestrpljenjem očekuje taj duel, koji je proglašen finalom prije finala.

O projektovanom četvrtfinalu između najboljeg tenisera svijeta i najboljeg tenisera svih vremena na šljaci je pričao i Toni Nadal, stric i trener španskog tenisera, koji na ovom Rolan Garosu juri jubilarni 10. trijumf.

– Do tog meča, ako ga bude, proći će još nekoliko dana. Možemo samo da razmišljamo o sledećem protivniku. Ne možemo da preskačemo etape. Ne znam da li će biti dobar meč, ali znam da će svakako biti veoma težak. Danas niko ne želi da igra protiv Novaka – istakao je Toni u razgovoru sa dopisnikom Novosti iz Pariza.

 Ne bih prognozirao ishod meča, još ne razmiljamo o meču sa Novakom – istakao je on na pitanje da li bi objektivno prognozirao ishod meča.

Šta mislite o Đokoviću?

– Nevjerovatno dobar igrač. Zaista, izuzetan. Previše dobar – hvalio je Toni prvog tenisera sveta.

Kakvi su odnosi između Rafe i Novaka?

– Dobri, naravno. Rafa ima odlične odnose sa svim igračima – Novakom, Federerom, Marijem, Fererom. Između njih nema nikakvih problema. Na terenu Rafa želi da pobijedi Novaka, Novak Rafu, ali van terena je sasvim druga stvar – zaključio je Toni Nadal.

(Telegraf.rs/Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com