Krušo: Ako bude trebalo da rušim neku vlast, ponovo ću otvoriti TV Boka - Volim Podgoricu

Krušo: Ako bude trebalo da rušim neku vlast, ponovo ću otvoriti TV Boka

Ako bude trebalo da rušim neku vlast ponovo ću otvoriti TV Boka, kazao je vlasnik te telvizije Dušan Radović Krušo.

Prošlo je deset dana otkako je komercijalna TV Boka, bez prethodnog obrazloženja gledaocima, bez zvaničnog saopštenja menadžmenta, prestala sa sopstvenom produkcijom programa.

Do objavljivanja ovog teksta nije ugašen signal i svo vrijeme, putem kablovskih operatera, TV Boka reprizira razne domaće i strane serije, ili stare emisije iz sopstvene produkcije, poput “Planete Boka”.

“TV Boka je neprofitabilna. Pravi minus. Košta puno. Ja sam svim zaposlenima još na prvom sastanku rekao da ću da finansiram TV Boku jednu godinu. To je bilo u decembru 2013. godine, a u decembru 2014. sam to ponovio i rekao: svi oni koji neće da rade ne treba da rade, ja od njih to ne očekujem, kada ne dajem pare za plate. Neki su otišli, neki ostali. To je to”, kazao je za Radio Jadran vlasnik te televizije Dušan Radović Krušo.

Prema saznanjima tog radija, radnicima nije isplaćeno pet plata i mnogi se nadaju da će, ipak, doći do njih, jer su radili. Međutim, Radović kaže da je to diskutabilna priča.

“Svima sam rekao u prošlom decembru – isplatiću još jednu platu januarsku, a ko neće da radi, ne mora da radi. Mislio sam da gasimo još u decembru, ali oni su rekli da će da rade, a sada traže od mene platu, što je problem”, dodao je Radović.

Najavljivana pompezno, kao nova zvijezda na medijskom nebu Crne Gore, sa velikim ambicijama da postane regionalna TV, da afirmiše Boku i njene vrijednosti u svijetu, a građanima bude vodilja, ispostavilo se – TV Boka je bila samo politički projekat.

“TV Boka je napravljena prije svega da smijenimo ovu vlast i da napravimo Izbor. To je bila ideja, ali sam očekivao da će poslovati na nuli. Rekao sam i da ću onda poslije godinu – pokloniti TV Boku zaposlenima. Ali nisu bili na nuli, nego u minisu 400 hiljada i nije realno da neko iz džepa to finansira”, objašnjava Radović.

On je pokušao i da se dogovori sa opštinama u Boki da finansiraju program, ali dogovor nije uspio.

“Nemam namjeru da više bacam pare, jer nemam odakle da ih bacam, a i da imam ne bi ih bacao. Oprema košta oko 300 hiljada eura. Biće u stečajnoj masi, vjerovatno će neko od toga i da nešto naplati”

2 komentara

  1. I image this might be various upon the written content material? then again I still believe that it may be appropriate for nearly any form of subject subject matter, because it will continuously be gratifying to resolve a heat and delightful face or possibly pay attention a voice whilst preliminary landing.

  2. Will you mind generally if I mention a couple of your blogposts providing that I give you credit and even sources returning to your web sites? My web-site is in the similar market as your own and my users will profit from several of the help and advice your site offer in this article. Please be sure to let me know if it is okay for you. Kind regards!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com