NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA JUN: Vagama nova ljubav, lavovima lavovski poslovi - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA JUN: Vagama nova ljubav, lavovima lavovski poslovi

ovanOVAN

Posao:

Polako ali sigurno nam dolazi toplije vrijeme, a samim tim Ovnovima opada radna energija, samo vam je odmor, lijepo vrijeme, plaža, more… u glavi.

Zato je  generalni savjet da baš tokom juna pojačate poslovne aktivnosti kako biste na zasluženi odmor otišli bez nezavršenih poslova, i bez briga oko finansija koje će vas sigurno mučiti tokom narednih par mjeseci. Imate dobre aspekte tokom juna koje vam priređuje Mars u Blizancima (koji tu ostaje do poslednje trećine mjeseca), i koji će vam dati toliko potrebnu energiju, kao i Venera u znaku Lava koja će vas usmjeriti ka najboljoj ideji, ka najboljem cilju. Dakle imate mogućnost da pronađete najbolji način za zaradu, i energiju da ka zacrtanom cilju idete. Sada samo treba da se izborite sa svojim karakterom i da radite više nego u bilo kom junu do sada.

Što se finansija tiče, ne bi trebalo da imate nikakvih problema, bar onih koje do sada niste imali, znači para će i biti i neće. Ništa novo.

Prvih 15ak dana mjeseca biste mogli da imate probleme u komunikaciji na poslu, sa partnerima, čuvajte se afekta, nemojte da kažete ništa (makar to bilo tačno) zbog čega biste mogli na bilo koji način da zažalite. Nemojte nikome da se zamjerate, naročito onima iznad vas. Druga polovina mjeseca mnogo bolja za međuljudske odnose i koumnikaciju.
Sve u svemu, mjesec povoljan za pobjedu na poslovnom planu, na vama je da to iskoristite!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Šta reći sem da je Venera u vašem polju ljubavi? Ima li išta što bi vašu sreću moglo da pokvari? Teško, osim ako vi to ne uradite sami. Dakle, dragi Ovnovi pripazite šta radite, ne dozvolite da vam išta uništi vezu. Ako imate neku tajnu simpatiju, ako ste u nedavnoj prošlosti imali neki flert na poslu, tokom nekog druženja, pripazite da vam partner ne sazna za to, jer bi baš to moglo da pokrene lavinu ljubomore a protiv koje ni Venera ne bi mogla da se izbori. Dakle, sve će biti kako treba osim ako vam partner ne sazna za neke stvari koje ne bi trebalo da sazna, ili ako se vama ne pomuti nešto u glavi i krenete sa nekim stvarima koje vam baš i nisu primjerene. Ako ste zaljubljenik u društvene mreže, ne iznosite previše svoju intimu drugim ljudima, to bi moglo da poljulja partnerovo povjerenje.

Puno toga napisasmo iz jednog razloga – da vam kažemo da će mjesec biti pun emocija i da samo vi možete da ga pokvarite. A nemojte to da uradite, već uživajte u ljubavi!

Krajem mjeseca se pripazite rasprava sa partnerom, budite tolerantniji, priznajte i neke stvari u koje baš i niste sigurni, samo zarad mira u kući.

Ako ste slobodni:
Odličan mjesec je pred vama, imate velike šanse da ostavite dobar utisak na osobu koju upoznate, pa zato upotrebite svoj šarm i potražite osobu X! I vas kao i one zaljubljene obasjava Venera, budite sigurni u sebe, družite se što je više moguće i trebalo bi da i vi zasijate ovaj mjesec. Najbolji izgledi za upoznavanje su na mjestima gdje se okuplja više ljudi, i to kasno popodne ili predveče. Izbjegavajte sjedenje pred kompjuterom, lijepo vrjeme je pred nama, zašto ga gubiti ispred monitora kada je svijet oko nas ljepši i pun pravih prilika.

Zdravlje:
Jun je vaš mjesec i što se zdravlja tiče. Ono što može da poremeti neke Ovnove su sitnije alergije ili prehlade (kijavice) i to je sve čega treba da se pripazite. Ono što će možda više Ovnova da muči su posledice svakodnevnog, brzog života koje se manifestuju povećanim stresom ili nekvalitetnijim načinom ishrane. Protiv toga se borite na sve moguće načine, kako psihički, tako i zdravijim načinom života. Ovo su neke “moderne bolesti” od kojih se cijelo čovječanstvo liječi, pa im se i vi pridružite, za pobjedu vam nije potreban doktor ni nauka, sve možete da postignete sami!

Srećni brojevi:
3, 8, 15, 18, 28


bikBIK

Posao:

Mjesec tokom koga bi Bikovi trebali da iskoriste svu energiju koju imaju, poslednji atom snage da izvuku iz sebe kako bi uradili nešto dobro, a posle toga otišli na zasluženi odmor. Većina ljudi već razmišlja o moru, plaži, odmoru, prikuplja parice kako bi sebi i porodici mogli da omoguće odmor, a za Bikove je savjet da ovaj mjesec ni ne razmišljaju o tome, već naprotiv, da se bace na rad i iskoriste to što su drugi malo pustili mozak na ispašu. Budite vrijedni i borite se za svoju poziciju, borite se da uradite nešto vrijedno pomena, odnosno nešto što će vam u krajnjem slučaju pomoći da leto bezbrižno provedete.
Imate sasvim lijepe okolnosti tokom juna, a najbolji period za započinjanje nečeg novog, za dovršavanje stvari koje odavno čekaju je druga polovina mjeseca. Na vaše materijalno stanje može da utiče neka druga osoba pored vas samih, neko može da vam ponudi posao, povišicu, neki novi ugovor ili dogovor. Ako bude takvih prilika, bez razmišljanja ih prihvatite.
Ono čega treba da se pripazite su prijatelji i rodbina, ako vam neko zatraži novac na zajam, gledajte da kulturno izbjegnete (osim ako je nešto važno u pitanju, naravno) pošto biste mogli mnogo da se namučite ako baš sada pozajmite taj novac, koji je i vama potreban. Pripazite se i neplaniranih troškova, tj troškova koje ste mogli i da ostavite za neko drugo vrijeme. Ne kupujte ništa što vam potrebno nije!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vašu vezu tokom cijelog mjeseca čuva Jupiter, tako da problema i nesuglasica ne bi trebalo da bude. Pravo je vrijeme da zajedno sa partnerom stavite na papir sve želje za zajednički odmor, a na drugi papir i mogućnosti, pa da vidite kada i gdje biste mogli zajedno da se odmorite.
Moguće je da se kod partnera tokom mjeseca pojavi sumnja da vam ne odgovaraju njegovi/njeni prijatelji, to nije ništa strašno ali bi moglo da započne par komplikovanih i nepotrebnih razgovora, tako da je ovo odličan mjesec da provedete više vremena sa tim prijateljima. Em što će partner da izbaci sve sumnje iz glave, em što ćete se lijepo provoditi. Nikakav razlog ne sme da vam pokvari sreću ovaj mjesec, pa budite tolerantni kada osjetite da za to postoji potreba. Uživajte.

Ako ste slobodni:
Nedefinisan mjesec. Oni koji poslom, ili nekim drugim razlogom putuju dalje od mjesta boravka moguće je da će upasti u neočekivanu avanturu, ali će ta avantura biti kratkog roka. Prolazna ljubav. Slobodni Bikovi mogu da očekuju bolji period negdje krajem mjeseca (od 20.), i onda definitivno bolji jul. Pripazite se flertova sa osobama koje su u vezi, moglo bi vam se obiti o glavu, a naročito flertova sa osobama koje su bliski sa vašim prijateljima. To ovaj mjesec definitivno ne sluti na dobro.
Sve u svemu, odmorite se ovaj mjesec, opustite i ne jurite ljubav, ona će vas naći kad – tad!

Zdravlje:

I te kako će vam prijati vremenske prilike pošto Sunce još uvijek ne grijeje previše jako, a vama to baš prija, tako da što više vremena provodite napolju, ako je moguće u prirodi. Oni koji imaju nekih hroničnih problema mogli bi da potraže način (veze) da posjete banje, sada bi im svaki dan takvog tretmana prijao više nego ikada. Tečnost u organizmu vam je potrebnija nego inače, unosite je u rekordno velikim količinama. Ko bude imao problema sa glavoboljom, a koji traju duže od par dana obavezno neka posjeti ljekara. Ko tih problema nema, neka uživa uz vodu i Sunce!

Srećni brojevi:
8, 14, 21, 27, 28


blizanciBLIZANCI

Posao:

Prvi deo mjeseca se odmorite, ne nervirajte ni oko čega, ne padajte u depresije ako posao ne ide kako biste vi voleli. Već sredinom mjeseca Saturn se retrogradno vraća u znak Škorpije i onda bi moglo da dođe do predaha što se poslovno-finansijskih problema tiče i dolazi vapih 5 minuta.
Sunce će obasjati vaše sazvežđe i možete da krenete u akciju, tako što ćete se suprostaviti svim problemima koji vas muče. Loš odnos sa šefovima, loši međuljudski odnosi sa kolegama, neshvatanje vaših želja i planova… Sve to može na iznenađujuće lak način da se reši, samo vi treba da pokrenete pitanja koja vas muče i da budete istrajni dok ih ne rešite na po vas povoljan način. Dosta dobre predispozicije imate za drugi deo mjeseca, pa nije nemoguće da i napredujete u nekom smislu, započnete neki novi posao, krenete sa radom na nekom novom projektu. Zapnite svim silama i radite ono što najbolje znate, ne ostavljajte ništa za sutra makar uhvatili sebe kako i po 15-ak sati radite, sve to mora da se isplati, i to veoma brzo. Komunikacija je vaše oružje tokom juna, pričajte, pregovarajte, dogovarajte. Sve, kako poslove, tako i oko vaše pozicije.
Ako kojim slučajem nešto pogrešite, to je samo dokaz da ste ljudsko biće, ne oklevajte, dajte sebi drugu šansu, uspjećete!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Pripazite se ovog mejseca! Moguće su komplikacije u vezi, i to komplikacije koje bi mogle da nastanu zbog nekih vaših poteza, vaših odluka, vašeg ponašanja ili reči upućenih partneru. Mjesec jun je mjesec tokom koga će sazvežđe Lava biti pod Venerinim uticajem, a Blizancima takva kombinacija i ne odgovara, pa odmah znajte da je u vašim rukama velika odgovornost da vezu sačuvate onakvu kakvu je imate sada. Vi ste ovaj mjesec apsolutni tvorac vaše sreće pa se pripremite na mnogo kompromisa, prihvatanja stvari onakvih kakve nisu, ali i trostrukog razmišljanja pre nego što bilo šta uradite, kažete, u vezi vašeg partnera ili vaše veze. Mogli biste da budete neshvaćeni, mogli biste zbog najmanje sitnice da naljutite ili uvrijedite partnera. Ako već morate, bolje da naljutite pošto bi uvrede mogle da ostave dubok trag.
Ne dozvolite partneru da ima ikakve sumnje u vas, u vaše emocije. Dajte sebe više nego ikada, ali se ne ljutite ako isto to ne dobijete nazad. Važno je da partner bude zadovoljan ovaj mjesec, da bude miran, a doći će i vaših 5 minuta!

Ako ste slobodni:
Prva polovina mjeseca otežana, retrogradni Merkur u vašem znaku vam neće dozvolite da se raspištoljite kako biste vi to voleli, pa je bolje da taj period odmarate i ne mislite o nekim novim poznanstvima ili započinjanju bilo čega na emotivnom planu. Drugi deo već ide nabolje, odvezaće vam se jezik, proradiće pravi Blizanac u vama i kako se bliži kraj mjeseca tako možete da pojačavate akciju. Gledajte da na što mirnijim mjestima upoznajete osobe suprotnog pola, bukvalno u liftu ili u hodniku. Ni Internet nije loše polje za poznanstva, pa kuckajte!

Zdravlje:

Nema šta, Mars u znaku Blizanaca će da pripazi na vaše zdravlje i da vam da toliko potrebnu energiju. Mlađi Blizanci, ipak, treba da se pričuvaju virusa i to posebno onih stomačnih pošto bi ovaj mjesec mogli da imaju tih problema, problema koji bi trebalo da traju par dana i prolete isto kao što su i došli. Pripazite se da vas stres, naročito onaj kućni, ne oslabi, radite na poboljšanju svog imuniteta, što više vremena provodite na suncu i unosite što više vitamina prirodnim putem. Devojke Blizanci neka se pripaze ginekoloških problema, a ako ih imaju neka rešenje tih problema ne traže na internetu već kod ljekara!

Sreni brojevi:
4, 9, 12, 28, 29


rakRAK

Posao:

Što je toplije, to su Rakovi snažniji i sposobniji za rad. Iako vodeni znak, letnji mjeseci ove godien bi mogli da budu prelomni za Rakove, pa eto, iskoristite tu priliku. Za početak izborite se sa svim strahovima koje u sebi nosite, ne dozvolite sebi da se zatresete, uplašite, sekirate zbog posla ili materijalne situacije. Mnogi su uspjeli, pa zašto ne biste i vi? Ovog mjeseca imate i pomoć zvezda i sazvežđa koje će vam pomoći da vidite ko to oko vas ne igra kako bi trebao, i koje su to pojave koje vam uporno otežavaju da uspijete. Eliminišite ljude, poslove, pojave ili navike za koje mislite da nisu dobronamerne i krenite da radeite. Dajte sve od sebe, već tokom prve trećine mjeseca svi problemi koji mogu da vas muče će otići od vas, i onda nećete imati ni jedan jedini izgovor za neuspjeh. Budite vrijedni, vjerujte u sebe, eliminišite sve ono što vas koči, i rizikujte… Sigurno vam slede bolji dani.
Što se finansija tiče, Jupiter u znaku Lava je tu da vam pomogne, ali ćete ipak imati neke (ne)planirane troškove koji vam neće dozvoliti da napunite i sačuvate pun novčanik. Ali to je nešto na šta ste skoro pa navikli!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Dve pojave će definisati vaš ljubavni život tokom mjeseca juna. Saturn u znaku Raka, i Venera u znaku Lava. Ova kombinacija i ne donosi baš najbolje aspekte, tako da bi ovaj mjesec vaša veza mogla malo da zahladni, da malo češće ćutite nego inače, i da vam neke druge stvari budu važnije od ljubavi. Ako budete birali između posla koji možete da završite ili romantične noći sa voljenom osobom, ipak ćete se odlučiti za ovo prvo. Iz tog razloga, dajte sve od sebe da budete što je pažljivije mogući prema partneru, i nekada kada vam baš i nije do ljubavi prelomite i recite neku lijepu riječ partneru, ugasite kompjuter i prošetajte sa voljenom osobom…

Ako ste slobodni:
Mogli biste sresti nekoga, drugom polovinom mjeseca. Rak, Lav, Vodolija, Ovan… Ako vidite da ste neku osobu koliko toliko zainteresovali, nema čekanja već uključite sve motore i krenite u akciju. Vrijeme je novac, tj u vašem slučaju vrijeme je ljubav. Nemate ga za gubljenje, otvorite četvoro očiju i potražite očigledan dokaz da ste na nekoga ostavili dobar utisak. Za početak je to dovoljno. Gledajte da ovaj mjesec šarmirate nekog koristeći svoj intelekt, makar bili najljepši i najzgodniji na svijetu, inteligentan Rak je ono što bi ovaj mjesec moglo da bude jako zanimljivo potencijalnim partnerima!

Zdravlje:

Umor će vas stići, tako da je prvi savjet da svaki trenutak iskoristite da se odmorite. Pripazite šta jedete, ne dozvolite sebi da se uništavate masnom, prezačinjenom hranom, dajte što je više moguće šansi voću i povrću. Ko god ima problema sa viškom kilograma ili nekim masnoćama u krvi neka obavezno posjeti laboratoriju i izvadi nalaze, pa na osnovu njih neka deluje onako kako to stručna lica kažu! Što više vremena provodite na suncu, dok još uvijek nije upeklo, šetnje i rekreacija će vam dobro doći. Ako imate neke terapije, gledajte da ih se redovno pridržavate, svako odstupanje bi moglo da vam napravi nepotrebne zdravstvene probleme!

Srećni brojevi:
13, 21, 24, 28, 30


lavLAV

Posao:

Ovo bi mogao da bude jako dobar mjesec za Lavove, bar po prilikama na nebu!
Naravno, ništa ne može da se uradi ak ovi to ne želite, pa je na vama da zapnete i iskoristite aspekte koji su, kao što već rekosmo, jako jako dobri!
Ono što će da karakteriše ovaj mjesec je Venera u vašem znaku, što bi trebalo da vas čuva od svih problema na koje biste mogli da naiđete i da vam pomogne da ih jednostavno preskočite. Mars u znaku Blizanaca pomoći će vam oko finansijskih prilika, a vaš karakter i zacrtane osobine daće vam i snagu potrebnu za rad. Sada, kada iskombinujete sve ovo što rekosmo, videćete da je dobar mjesec tu, da vam ništa ne može odmoći i da samo treba da radite i vjerujete u sebe, pa će ono što ste zacrtali i da se ispuni. Što je najvažnije, dobre prilike bi trebalo da traju duže vrijeme, pa se stoga ne plašite da započnete sa nekim poslovima kojima treba malo više vremena da se isplate, radite makar rezultate videli tek za godinu dana. Možete slobodno da započnete da radite nešto novo, novo u bukvalnom smislu – nešto što nikada ranije niste radili niti ste i sanjali da ćete to da radite. Uspjećete! Mjesec je jako povoljan za Lavice, drage dame, ovo je mjesec za vašu karijeru, ničega se ne plašite već idite ka vašim ciljevima!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Divan mjesec. Nema razloga ni za šta da se plašite, Venera je uz vas, a ona simbolizuje ljubav. Ljubav koja je vama i te kako važna, pa ćete uz sve ostale aspekte imati dodatnu energiju koju će ljubav u vama da nagomila. Stvarno nemamo nikakvih preporuka sem da volite i da uživate u ljubavi koju će vam partner svakodnevno pružati!
Kad je već divan mjesec pred vama, razmislite i popričajte sa partnerom gdje biste mogli da otputujete, a samo će finansijski momenat da odluči kada krećete i koliko dugo ostajete. Ali ne brinite, makar otišli na jednodnevni odmor, negdje blizu vaše kuće, lijepo ćete se provesti i odmoriti. Naravno, ako finansije dozvoljavaju, jedno lijepo morsko odmaranje bi samo povećalo količinu vaše ljubavi i sreće zbog nje!

Ako ste slobodni:
Ovaj mjesec možete da steknete neka nova poznanstva, dobijete nove prijatelje za cijeli život, ili da se još više zbližite sa onima koje već poznajete. Pored prijateljstva, što je takođe jako bitno, moguće je da ćete upoznati nekog jako interesantnog, a ako se to desi samopouzdanje mora da vam bude na najvišem nivou pošto su svi aspekti na vašoj strani. Ako poželite nekoga da osvojite to ćete i da uradite, Venera je uz vas, Sunce je na vašoj strani.

Jedini savjet koga imamo je da u veze NE ulazite u prvih 10-ak dana mjeseca, ako baš ne morate. Koliko čudno to zvučalo, ako vam i iskrsne neka šansa tokom tih dana, odložite je kako god znate i umete, pa onda u drugoj polovini mjeseca nadoknadite sve što ste zbog našeg savjeta izgubili!

Zdravlje:

A kakvo da bude nego lavovsko. Što se zdravlja tiče bićete pravi Lavovi, ništa neće moći da poljulja vašu zdravstvenu sliku, prvenstveno onu psihičku koja je jako, jako važna. Stres bi trebao dabude anuliran, a i ako ne bude vi ćete ga anuilrati dobrim raspoloženjem. Pripazite se povreda, prvenstveno u leđnom delu, ne dozvolite sebi nikakve rizične sportove, pazite se vožnje automobilom ili pešačenja u blizini automobila.

Srećni brojevi:
7, 11, 16, 21, 27


devicaDJEVICA

Posao:

Jun, mjesec koji bi mogao da vam donese veliki napredak što se poslovanja i karijere tiče. Ne volimo da toliko unapred govorimo, ali bi ovo mogao da bude mjesec sa najboljim predispozicijama tokom cijele ove godine. Pa, drage naše Device, zapnite i iskoristite aspekte koje imate, jednom za sva vremena da napravite nešto što će vam vratiti osmijeh na lice!

Što se tiče nebeskih prilika, Mars i Merkur su tu u vašem polju karijere, a sada će i Sunce da vam obasja put, tako da ćete ići pravom linijom ka vašem zacrtanom cilju. Da li ćete napredovati na poziciji, da li ćete napraviti nešto od čega ćete svaki mjesec ubirati prihode, ili nešto treće zavisi samo od vas.

Tokom mjeseca biste mogli i da naplatite neke proizvode ili usluge koje ste ranije završili i prodali, poslove koje ste ranije završili. Nezaposleni bi ovaj mjesec morali da potraže svoju šansu, javljajte se na konkurse, prijavljujte se gdje god stignete, mogli biste da se konačno zaposlite i olakšate sebi život.

Svi poslovni izazovi koji budu pred vama tokom ovog mjeseca biće rešeni u vašu korist, tako da nema potrebe da se brinete i plašite, rođeni ste da tokom ovog mjeseca pobeđujete!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Stabilan mjesec je pred vama, oni koji su u braku bi mogli da imaju manje nesporazume sa partnerom tokom mjeseca, a sve zbog uticaja retrogradnog Merkura u znaku blizanaca, ali takvi problemi će se rešiti onako kako su i započeti – razgovorom. Lošija situacija bi mogla da bude sa prijateljima i okolinom, moguće je da vas neko jako naljuti ili razočara, ali zapamtite da su to osobe koje vam i nisu toliko bitne u životu, ne nervirajte se i idite dalje.

Divan period vam sledi u poslednjih 10ak dana mjeseca, onda je vrijeme da sednete sa partnerom i razmislite gdje da odete na zajednički odmor, gdje da svijete vaše ljubavno gnezdo tokom leta.

Ne dozvolite da okolina utiče na vašu vezu, bilo kakve priče u vezi partnera ignorišite, i naravno ne dozvolite da iko išta kaže protiv vašeg partnera makar i bio u pravu. Vaš partner je savršen, nema mane, i to svi moraju da znaju!

Ako ste slobodni:
Moguće je da upoznate jako interesantnu osobu tokom mjeseca, da se svidite toj osobi, ali da dođe do komplikacija ako veza uđe u ozbiljnije tokove. Možda će ta osoba morati negdje da otputuje, da se presjeli, možda će imati nekoga o kome će morati da vodi računa (decu?) i zbog koga neće moći vama da se posvijeti.
Ako vam se pruži neka takva prilika, dobro razmislite šta da radite, pošto biste mogli da se nesrećno zaljubite. Nastojte da izbjegavate veze sa osobama iste profesije kao vi (na poslu, u školi…), to bi moglo da vam se obije od glavu.
Ono što vam savjetujemo je da ipak ovaj mjesec iskoristite za sklapanje novih poznanstava i prijateljstava, da se lijepo provodite sa novim prijateljima, a da za ljubav ostavite za neki drugi mjesec.

Zdravlje:

Mlađe Device bi mogle da provjere stanje svoje kondicije, pošto je loša kondicija predispozicija za neke ozbiljnije probleme koji bi mogli da se jave u starosti. Ako imate tih problema odmah palite crvene lampice i krenite sa zdravijom ishranom, zdravijim načinom života i umerenim fizičkim aktivnostima. To bi moglo mnogo da vam pomogne u budućnosti i da vam jednostavno – olakša život.

Oni stariji treba dobro da vode računa da nekim naglim pokretom ne zagorčaju sebi naredni period, ne dižite ništa teško, pripazite kičmu, gornji deo trupa i deo oko ramena.
Mjesec bi mogao da bude malo teži onim Devicama koje muku muče sa alergijama, pa se unapred pripremite, pijte redovno terapije koje ste pili prethodnih godina.

Srećni brojevi:
8, 14, 18, 24, 28


vagaVAGA

Posao:

Moguće je da se tokom juna desi nešto što nije odavno, da dobijete ili zaradite više para nego što ste očekivali, a to bi vam baš prijalo. Ključne stvari tokom ovog mjeseca bi mogle da budu povezane sa inostranstvom, pa ako dobijete bilo kakvu priliku da nešto odradite za nekog stranca ne razmišljajte ni malo već prihvatite sve što vam se ponudi. Ako ste se tokom prethodnih mjeseci trudili i radili, sada bi mogao da krene period ubiranja plodova, a sve novce koje dobijete sačuvajte, trebaće vam. Ne dozvolite sebi kupovine koje vam nisu potrebne, a naročito parama koje nisu vaše, dakle ne zadužujte se, ne kupujte ništa na odloženo plaćanje ili kredite. Često se ljudi lako uhvate na “lijepe” ponude svega i svačega, još kada nešto lijepo vide na 12 ili više rata i ne razmišljaju već kupuju. Moguće je da se i vama to desi, ali ćete se jako brzo pokajati, pa zato savjetujemo da pare čuvate.

Vraćamo se poslu, gledajte da radite i neke honorarne poslove ako vam se ikako pruži prilika, makar ti poslovi izgledali neisplatljivo. Moguće je da ćete baš kroz te poslove naučiti nešto novo, nešto što biste u budućnosti mogli dobro da unovčite!

Sve u svemu, dobar mjesec, moguć veći priliv novca, nastojte da se povećete sa strancima, i ne trošite previše!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Jedan buran period je pred vama, vaša veza bi mogla čas da bude na staklenim nogama, a čas na čeličnim temeljima. Pripazite se nepotrebnih svađa, naročito oko životnih pitanja (deca, novac, poslovi…) i pripazite se mogućih nesporazuma sa članovima partnerove familije. To bi moglo da dovede do velikih svađa, koje mogu da ostave dubok trag u vašoj vezi. Već krajem mjeseca prolazi teži period, dolazi do stabilizacije odnosa, i idemo u novi ljubavni ciklus.

Ovaj period svakome kad – tad dođe, vrijeme je za Vage, pa dajte sve od sebe da budete mirni i tolerantni, ni u kom slučaju i ni iz kog razloga ne povisujte ton kada se prepirete sa partnerom. Gledajte da smirite situacije tako što ćete što je više moguće vremena provoditi zajedno, bez drugih ljudi oko vas, zajedno radite i planirajte sve kućne poslove.

Prijaće vam sve što se može raditi u dvoje, od šetnje, preko gledanja dobrih filmova, dugačkih razgovora i maštanja!

Ako ste slobodni:
Slobodne Vage bi mogle da upoznaju zanimljive osobe tokom mjeseca, i to na nekim mjestima gdje će biti više ljudi, znači izlazite i družite se kad god vam to odgovara, i krajičkom oka u gomili ljudi videćete nekoga ko će vam se na prvi pogled dopasti! Kada prepoznate tu osobu, i pronađete zajedničke teme za razgovor, onda će vaš šarm da proradi i ostavićete dobar utisak.

Kao što pomenusmo, dobrom komunikacijom ćete doći do zajedničkih tema, a onda sve ostalo sleduje, pa dobro obratite pažnju na način na koji komunicirate, na količinu informacija koje o sebi iznosite. Slobodno se otvorite ali nemojte baš da budete otvorena knjiga, ostavite nešto nepoznato potencijalnom partneru, da bi vremenom mogao iz vas da izvuče.

Potencijalno dobar mjesec, dajte sve od sebe da ga dobro iskoristite pa da u letu uživajte u dvoje!

Zdravlje:

Zdravlje je važnije od svega, i zdravlju treba da posvijetite najiše pažnje. Ovaj mjesec će vam Jupiter u znaku Lava pomoći da prebrodite većinu problema koji bi vas mogli snaći, ali za duži period bez ljekara moraćete da se pobrinete sami.

Proradite na vašem unutrašnjem miru, jer miran organizam se može izboriti protiv gotovo svih nedaća. Ako do sada niste praktikovali, gledajte da bar jednom za ovih mjesec dana sednete sami sa sobom, pogledate u jednu tačku i 10 minuta zaboravite na sve što vas okružuje.

Pored toga, gledajte da sav stres izazvan poslom, finansijskim ili porodičnim problemima kanališete i izbacujete kroz neku aktivnost, neki hobi.

Muškarci koji imaju problema sa tahikardijama, i dame koje muku muče sa hormonima, ne smeu da dočekaju kraj mjeseca a da ne odu na redovnu kontrolu!

Srećni brojevi:
8, 14, 19, 22, 30


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Škorpije će malo da se odmore tokom juna. I vrijeme je da malo pustite mozak na ispašu, a energiju iskoristite na neki drugi, ljepši način.

Ovo je mjesec tokom koga će pažnja malo manje biti usmerena ka vama, naročito od onih iznad vas, onih koji vam daju platu, tako da možete malo da se odmorite, i znatno da smanjite količinu stresa kojoj ste bili izloženi. Naravno, to nikako ne smete da shvatite kao period tokom koga ništa ne treba da radite, naprotiv i dalje budite vrijedni i marljivi kao i uvijek, samo ovaj mjesec ne očekujte ni pohvale za dobar rad, ali isto tako ni kritike kada neka očekivanja i ne ispunite.

Ovo nije dobar period za započinjanje bilo kakvih novih poslova, to ostavite za neki drugi, a naročito onih poslova gdje pored vašeg rada treba da uložite neke pare. Te pare sačuvajte za letovanje, a za posao će doći bolji period.

Jedna stvar može da vas zabrine, a to je što ćete neke poslove koje ste ranije rutinski obavljali, sada obavljati znatno duže, znatno teže. Budite spremni na to, jednostavno ćete biti usporeni, a poslovi će morati da se završavaju, pa zapnite.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Standardan mjesec je pred vama, ništa lošije, ali ništa bolje nego prošli mjesec.

Jupiter u znaku Lava je tu da vašu vezu sačuva od svih mogućih spoljnih uticaja, prvenstveno uticaja na vašeg partnera! Dakle, nije nemoguće da se neko vašem partneru učini zanimljivim, i to prvo na neki bezazlen način. Možda će partner upoznati nekoga ko je duhovitiji, šarmantniji, pažljiviji od vas, možda na trenutke partneru padnu i grešne misli na pamet, ali to će biti prolaznog i kratkotrajnog karaktera. U toj borbi vi pobeđujete jednoglasnom odlukom žirija.

Da se u budućnosti ne bi takve stvari dešavale proradite na kvalitetu vas u vašoj vezi, budite pažljiviji, nežniji, vatreniji u krevetu… Uradite sve da vi budete svijetla tačka vaše veze, pa ćete u narednom periodu uživati, a i sve što ste uložili u kvalitet veze će vam biti mnogostruko vraćeno.

Kraj mjeseca obelježava ulazak Marsa u znak Raka, a samim tim i količina ljubavi u vezi ide na viši nivo, tako da ćete od tada moći u partneru da pronađete duševni mir i lijek za sve probleme koji vas muče!

Ako ste slobodni:
Zanimljiv mjesec je pred vama koga će da začini Jupiter u znaku Lava. Moguće je da upoznate nekoga ko je na neki način povezan sa vašom karijerom, dakle oni mlađi nekoga ko isto muku muči sa učenjem, a stariji na poslu ili oko posla. Pored toga moguće je da vi na neki indirektan način upadnete u oko zanimljivoj osobi, pa obratite pažnju na slike koje npr postavljate po društvenim mrežama, možda baš jedno “like” bude početak nečega što ćete pamtiti ili što će vam, čak, život izmijeniti.

Vremena su moderna, pogledajte koje su statistike koliko se ljudi baš preko Interneta upoznaje, pa je to i vaša prilika, gledajte, lovite, ali dozvolite da i drugi vide vas, sigurno će se neko upecati!
Moguće je da krajem mjeseca upadnete u manju depresiju, to je period kada ne preporučujemo da krećete u veze i vezice, tako da sve što radite uradite u prvih 20-ak dana juna!

Zdravlje:

Ne bi trebalo da imate zdravstvenih problema osim onih koje “vučete” od ranije. Ako ste od onih koji imaju dijagnoze bolesti za koje će biti potrebna hirurška intervencija, ne odlažite i ne čekajte ni dan više već se sada odlučite na taj korak pošto će oporavak u ovome periodu biti brži i jednostaniji nego ikada, a vaše zdravlje će umnogome uznapredovati kada se tih problema rešite.

U prelaznim periodima između toplijih i hladnijih dana pripazite se, i ako osjetite bilo kakve vrste gušenja, ubrzanog rada srca, malaksalosti – obavezno se javite ljekaru. Imate pogodno tlo za jake prehlade, pa pratite prognoze i čuvajte se!

Srećni brojevi:
5, 9, 14, 24, 28


strelacSTRIJELAC

Posao:

Jun je mjesec tokom koga Strelci i neće baš briljirati što se poslovnih prilika tiče. Samim tim, ovo neće biti mjesec koji ćete pamtiti po dobroj zaradi,  ali važno je da se pregura od prvog do prvog, pa će bolji period i Strelcima naići. Ovaj mjesec generalni savjet za Strelce je da budu pažljivi što se poslovnih poteza i odluka tiče, ne dozvolite sebi da uđete u bilo koji posao, ili poslovnu odluku ako postoji i najmanji rizik da ne uspijete. Mogli biste se zakopati i uvući u dugotrajne probleme ako ovaj mjesec napravite neku grešku tipa da promijenite posao, položaj na poslu, pozajmite novac, uložite novac u posao koji vam neće tako brzo doneti rezultate. Oprez, planiranje i dobar proračun su vaše glavno sredstvo za bolji period koji nam dolazi.

Ako ipak želite da uspijete ovaj mjesec, dajte sve od sebe da pronađete bilo kakve dodirne tačke sa inostranstvom, da napravite neke dogovore ili ugovore na dugoročniji period, pošto je to najbolji način da vremenom vaše finansije dođu na svoje. Mars u Bliznacima će pomoći onima koji imaju kratkoročnije poslove, honorarne poslove, da sve što su započeli odrade do kraja!

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Nećete ni osjetiti da je novi mjesec došao, bar što se ljubavnih prognoza tiče, sve do sredine mjeseca. Ako ste imali dobre odnose tokom maja, ništa ne bi trebalo da se promijeni, a isto tako ako odnosi i nisu baš bili najbolji, sada se nastavlja isti trend. Polovinom mjeseca retrogradni Merkur dolazi da vam pomuti odnose kako sa partnerom tako i sa okolinom, pa je to period tokom koga je najbolje držati jezik za zubima, ne čuti i ne videti ništa, pošto bi svai nesporazum mogao da pokvari komunikaciju sa partnerom i okruženjem, odnosno od miša da se pretvori u lava. Osim tih trzavica sredinom mjeseca, ne bi trebalo da bude nikakvih drugih problema, Venera u znaku Lava će obasjavati vašeg partnera i vas, pa i oni koji su imali problema u vezi mogu da očekuju jedan stabilan i miran period! Takođe, nakon perioda loše komunikacije sa prijateljima i porodicom, drugi deo mjeseca će biti mnogo bolji, pa se družite i nadoknadite zaostatak iz prvog dela juna!

Ako ste slobodni:
Velika je šansa da ćete i ovaj mjesec ostati slobodni, bar što se nebeske situacije tiče. Retrogradni Merkur sredinom mjeseca, Mars u znaku Blizanca više će sreće doneti onima koji su u vezi, nego trenutno slobodnim Strelcima. Prvih 15-ak dana nikako nisu stvoreni za “vezivanje”, ako već i ulazite u neke ljubavne kombinacije, gledajte da to bude u drugoj polovini juna. Moguće je i da započnete neku vezu, ali da se ta veza zbog rasprava sa partnerom okonča na neslavan način. Dakle, ovaj mjesec se oslonite na prijatelje i dobar provod, biće vremena za ljubav, sigurno od vas neće pobjeći!

Zdravlje:

Lijep mjesec je pred vama i ne očekujemo nikakve veće zdravstvene probleme. Sitnije prehlade, manje upalice ili virusi to je nešto sa čim bi se mogli suočiti tokom mjeseca, ali to nije ništa alarmantno. Naravno, savjet je da radite na imunitetu, kako zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću, ali tako i korišćenjem vitamina i prirodnih preparata.

Srećni brojevi:
10, 19, 20, 22, 29


jaracJARAC

Posao:

Mjesec koji nam predstoji je stvoren za pripadnike vašeg znaka, bar što se posla i finansija tiče. Tako da će svi Jarčevi imati jako dobar i pozitivan period, dosta bolji od ovoga koji je za nama.

Na vama je da budete vrijedni i da se trudite koliko god možete, a neko iznad vas će to znati da prepozna a samim tim i da vaš trud nagradi kako i zaslužujete. Možda ne bude finansijska nagrada tokom ovog mjeseca, ali zato sleduje već sledećeg, ili finansijska nagrada ili neki bolji poslovni položaj! Dajte sve od sebe da ovaj mjesec izvučete maksimum radne snage, obavite sve poslove koji se od vas očekuju kao i one koji su ranije očekivani a iz nekog razloga niste stigli da ih završite. Moguće je da ćete dobiti neke neočekivane poslovne ponude, kratkoročne ili dugoročne, moguće je da se i “brzi poslovi” nađu u vašoj blizini, a ti poslovi bi mogli da donesu brz i neočekivan novac. Naravno, uvijek dobro razmislite pre nego što takve poslove prihvatite, ne dozvolite nikome da preko vas ništa “mulja”, radite samo pošteno i naravno legalno!

Nikada nemojte da imate dilemu između sigurnih dugoročnih poslova i nekih brzih i manje sigurnih, opredelite se za sigurnost!

Što se finansija tiče, ne bi trebalo da vas sačekaju nikakvi nepredviđeni troškovi, moguće je da tokom ovog mjeseca uštedite dovoljno za neki fin odmor koji sleduje u mjesecima pred nama… Srećno!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Jarac – to je ljubav i strast. Tako možemo da vas definišemo tokom ovog mjeseca, i više ni ne treba da čitate prognoze. Ali, ako ste ipak željni detalja, evo i njih. Imaćete ljubavnih problema kao što ih svi i imaju, ali ćete ih lako rešavati, čak ćete nakon razmirica i svađa izlaziti još zaljubljeniji nego ranije. Pokuštajte da sve probleme koje imate rešite zagrljajem, poljupcem, intimnim odnosima, to će vam mnogo brže rešiti probleme nego razgovori ili ne daj Bože neke ljutnje. Ovo je mjesec tokom koga ćete biti jako strastveni, tako da vašeg partnera očekuje uzbudljiv junski maraton u krevetu! Ne dozvolite samo da tu količinu strasti prelijete ka nekome drugom sem ka vašem partneru, to bi moglo da vas uništi. Dakle, kada niste sa partnerom emocije i nagone zatvorite duboko u sebe i ne dajte im da mrdaju!

Lijep jun vam želimo 

Ako ste slobodni:

Vrijeme je da napravite putokaz koji će vam pokazati u kom smeru da idete kako biste status promenili u “U vezi”. Taj putokaz neće biti vidljiv, materijalan, vrijeme je da sami vidite koje to greške pravite i zbog čega ne uspijevate da uđete u stabilnu i dugotrajnu vezu. Neki Jarčevi prave greške već u startu prilikom osvajanja partnera, a drugi čim uđu u vezu srljaju kao da jednostavno žele da izađu iz nje, iako to nije tačno. Dakle, morate da uvidite svoje greške, pobedite svoje strahove i emotivnu nesigurnost i krenete sve iz početka. Ovog mjeseca nećete uspijeti nešto ozbiljno da uradite (seks je jedino što je suđeno nekima od vas), ali biste već u narednom periodu mogli da računate na nešto ozbiljnije. Naravno, ako uvidite na probleme koje vi uzrokujete, niko drugi sem vas.

Zdravlje:

Mars vam se zakucao u kući zdravlja i moguće je da ćete imati nekih problema koje inače i imate, samo što ćete sada teže da ih podnosite. Ništa posebno ne bi trebalo da vas zabrine, samo ne zaboravite da većinu stvari ne možete sami da rešite, već da vam je ljekar najbolji saveznik. Zbog ove situacije, virusi koje inače trpite 2-3 dana će sada trajati 4-5 a iscrpjeće vas kao da su trajali 10 dana, glava će da boli jače nego inače, svi problemi će biti dugotrajniji i trebaće vam duže vremena da se oproravite. Krajem mjeseca raspoloženje će da se popravi, sve bolesti će lakše da se podnose. Ako vas često (i brzo) hvata umor ne bi bilo loše da provjerite krvnu sliku.

Srećni brojevi:
3, 11, 13, 22, 25


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Mjesec tokom koga biste mogli da imate dosta novina na poslovnom planu. To ne mora da znači da ćete promijeniti posao, ili započeti sa nekim velikim projektom, naprotiv, neke sitnice bi mogle da obilježe kako ovaj mjesec tako i naredne. Moguće je, naravno, i da promijenite posao, i da krenete sa novim projektima, ali to će da se desi jako malom broju Vodolija, a ona ogromna većina će nešto drugo da izmijeni. Budite slobodni, da što se poslovne strane tiče, prepustite stvari mašti na volju, nemojte šablonski da odrađujete poslove, unesite neke izmjene, novine kojima ćete promijeniti svakodnevne rutine. Pokuštajte i da sarađujete sa novim kolegama, poslovnim partnerima, kontaktirajte ljude sa kojima nikada niste radili, uradite nešto novo, bez brige da ćete napraviti problem.

Jupiter u znaku Lava će da bude uz vas, paziće da ne napravite nešto što ne biste trebali, a ako i uradite nešto loše on je tu da stvar izvede na pravi put. Snagu za rad imate, Mars je tu da vas podrži svojom energijom!

Dakle, jun je mjesec za eksperimentisanje, jun je mjesec tokom koga morate da uradite nešto novo, a rezultati te promjene će biti dobri! Finansije ok tokom mjeseca, ali ne treba da budete zadovoljni već dajte sve od sebe da već za par mjeseci bude “ok puta dva”!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Imate divne okolnosti tokom skoro cijelog mjeseca, tako da će ljubavni plan biti onakav kakav biste samo mogli da poželite. Tokom perioda retrogradnog Merkura doći će do manjih nesporazuma kako sa partnerom tako i sa članovima porodice, ali ništa čega bi trebalo da se plašite, samo u prvih 10-ak dana ne nasedajte na provokacije, ne upadajte u svađe i ne povisujte ton ni u kom slučaju.

Drugom polovinom mjeseca osjetićete potrebu da se malo osamite, pa znajte da svi imamo takve potrebe i da to nije ništa strašno, odvojite par sati za sebe, ostanite sami ili otiđite u neku šetnju sami sa svojim mislima, prijaće vam. To stvarno nije nikakav problem, niti je zasićenje u pitanju, jednostavna ljudska potreba koja će vam resetovati psihu.

Primetićete da vam partner poklanaj više pažnje nego inače, pa šta da kažemo sem da uživate u toj pažnji i da je uzvratite partneru! Uživajte!

Ako ste slobodni:
Ovo bi mogao biti mjesec za pamćenje, i to pamćenje novih poznanstava, flertova ili nove ljubavi. Druženje će biti na visokom nivou, imaćete mnogo lijepih zajedničkih trenutaka sa prijateljima, a iz toga će se sigurno izroditi i neka dešavanja koja ćete pamtiti dugo vremena. Ne opterećujte se činjenicom da trenutno nemate nikoga, sigurno vam sledi dobar period, i isto tako sigurno ćete imati više šansi, a na vama je da te šanse iskoristite. Sunce je na vašoj strani, Mars vam pruža energiju koja vam je potrebna, samo je iskoristite na pravi način i bićete usrećeni. Družite se, opustite se, uživajte u novim poznanstvima i čekajte pravu osobu.

Zdravlje:

Ništa neuobičajeno ne bi trebalo da vas muči. Malo letnjeg senzibiliteta ali ništa što malo vitamina ne može da izleči. Eventualni problemi mogu biti prisutni kod onih koji već pate od hronične bolesti disajnih puteva u bilo kom obliku. Svakako su dobrodošle primjene zdrave ishrane, redovni obroci i izbacivanje svega štetnog sa vašeg jelovnika. Znate i sami da od kvaliteta hrane zavisi i vaše zdravlje. Pušači bi moralo da stave prst na čelo i dobro razmisle kako mogu da smanje ili zauvjek izbace tu zlu i opasnu naviku. Nepušačima savjetujemo da se ne zadržavaju previše u društvu pušača pošto bi dim mogao loše da utiče na disajne puteve, a to vam nikako nije potrebno.

Srećni brojevi:
8, 14, 19, 25, 30


ribeRIBE

Posao:

Ako ste u prethodnom periodu bili napeti, sa tremom u stomaku odlazili na posao, imali poslovnih ili međuljudskih problema, sada biste mogli da odahnete pošto se taj period završava. Harmonija će se vratiti u vaše poslovne vode, ali nemojte da se opustite već se dobro prisjetite svih detalja zbog kojih ste bili nervozni, ljuti, zabrinuti… i ne dozvolite da opet prođete kroz to. Imate dobar period pred sobom, izgradite barijere koje jednostavno neće dozvoliti da se loše stvari ponove.

Mars, koji je vladar vašeg materijalno stanja je uz vas, tako da su mogući lijepi prilivi novca, a koji će biti u vezi sa količinom rada koji ostavljate na poslu, pa se zato trudite da radite više nego ikada i rad će biti adekvatno nagrađen. Ne očekujte tokom ovog perioda nikakva unapređenja niti nove poslove, sve će biti isto kao ranije, samo mnogo opuštenije i mirnije, a to je ono što vam je u ovom trenutku možda i najpotrebnije.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Promjenjiv mjesec koji će biti krunisan 24. dana kada u naš znak uđe borbeni Mars. Red ljubavi, red nesuglasica će da obeleži ovaj mjesec, naročito u njegovoj poslednjoj trećini. Nemojte se začuditi ako sličan odnos bude i sa porodicom, dosta nervoze i stresa bi moglo da okarakteriše vas odnos tokom juna. Ipak, ne brinite, to su neke prolazne stvari, i posle bure doći će i zatišje.

Znajte da će i partner da prolazi kroz iste period koje i vi imate, pa onda pokušajte da se razumom borite protiv nebeskih sila, par toplih, iskrenih i prijateljskih razgovora bi moglo da vam pomogne, pa da preskočite periode nesuglasica i mjesec provedete u ljubavi. Budite tolerantni, slušajte partnera, ali mu isto tako i vaše probleme iznosite. I partner će isto tako umeti da sluša, i nije nemoguće da navedene probleme u tom slučaju ni ne osjetite.

Ne dozvolite porodici i prijateljima da vam se meša u vezu, ne samo tokom ovog mjeseca nego nikada. Svako bira svoju sreću, pa tako i vi.

Mirno more vam želimo, bure ostavite u luci iz koje ste isplovili!

Ako ste slobodni:
Ne, ovo definitivno nije mjesec za slobodne Ribe. Retrogradni Merkur i Mars će vam uskratiti šarm tokom ovog mjeseca, pa najbolje da ništa ne pokušavate pošto biste mogli da doživite fijasko, a to vam u ovom trenutku nije potrebno. Samo biste mogli da padnete u depresiju i da još više potonete nakon eventualnih neuspjeha, pa zbog toga ovaj mjesec posvetite sebi i samo sebi. Zabavljajte se, družite se sa prijateljima, radite. Na ljubav ne mislite.

Stupite u kontakt sa prijateljima koje odavno niste videli i čuli, prisjetite se zajedničkih događaja i prijatelja, možda se tu otvore neka vrata kroz koja ćete u budućnosti proći i vratiti se zagrljeni sa nekim…

Zdravlje:

Veoma dobar period je pred vama. Odlična zdravstvena slika vam se smeši za cijeli mjesec, pa se i vi nasmejte u to ime.

Pokušajte da umerenom fizičkom aktivnošću izbacite sav stres koji se vremenom u vama nakupio, unosite što je više tečnosti moguće i provodite vrijeme na suncu.

Jedan praktičan savjet, pokušajte da svaki dan, a idealno bi bilo svako jutro, pojedete po jednu bananu, ona će vam održavati krvni pritisak na idealnom nivou pošto sadrži vama toliko potreban kalijum u sebi.

Budite zdravi i veseli!

Srećni brojevi:
1, 8, 15, 23, 27

(astrolozi.me)

2 komentara

  1. The next time I read a weblog, I really hope who’s doesnt disappoint me approximately this one. I mean, I know it was my choice to read, but When i thought youd have something intriguing to convey. All I hear is really a few whining about something that you could fix if you werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com