Grofu se ispunila životna želja da trenira Zvezdu - Volim Podgoricu

Grofu se ispunila životna želja da trenira Zvezdu

Doskorašnji trener Lokomotive, najuspješni crnogorski trener rekao je da se nada da će učiniti dosta za Zvezdu kao trener.

„Imao sam u svom životu dvije želje – da budem trener Budućnosti i Zvezde. Srećan sam i zadovoljan što sam se vratio u klub koji volim. Nisam ostavio neki trag kao igrač, osvojili smo samo Kup. Nadam se da ću sada biti uspješniji“, rekao je Božović.

Grof je rekao i da nije planirao da vodi neki tim ove godine, ali jednostavno nije mogao reći ne crveno-belima.

„Mislio sam da napravim pauzu pola godine, imam problema sa leđima, diskus hernija, ali nisam mogao da odbijem Crvenu zvezdu.“ – kazao je crnogorski stručnjak koji je rekao da još nije odlučio oko pojačanja koja mu trebaju da vrati Zvezdu na mjesto šampiona, ali da je siguran da će napraviti dobar tim. 

Prema pisanju medija u Srbiji, crnogorski stručnjak će imati platu od 300.000 evra i specijalne bonuse za titule i dobre rezultate u Evropi (plasman u Ligu Evrope ili dogodine u Ligu šampiona), pa bi tako mogao da bude dobar i do pola miliona evra po sezoni.
Prije svega nekoliko dana, činilo se da je iskusni stručnjak kilometrima daleko od popularne ”Marakane”, ali se preko noći sve promijenilo. Želio je Grof da se odmori zbog problema sa kičmom, ali…
Poslije razgovora sa pojedinim čelnicima kluba, iskusni stručnjak se predomislio. Grof je imao samo jedan uslov – da se niko iz uprave ne miješa u njegov rad, odnosno da samo on sastavlja tim i bira igrače.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com