BAHANALIJE: Zbog rođendana Nort Vest zatvaraju Diznilend! - Volim Podgoricu

BAHANALIJE: Zbog rođendana Nort Vest zatvaraju Diznilend!

Slavni par Kanje Vest i Kim Kardašijan povodom drugog rođendana njihove ćerke Nort Vest, iznajmiće, kako mediji navode, cio Diznilend.

Starleta Kim Kardašijan i slavni reper Kanje Vest, već su jednom pokazali da ne poznaju granice kada je trošenje novca u pitanju, kada su napravili svadbu u Firenci, gde su gosti u raskošni kompleks francuskih kraljeva došli u kočijama, a veselje su upriličili Andrea Bočeli i Lana del Rej.

Ovog puta riješili su da se “otvore” za rođendansko slavlje njihove mezimice, riješili ne samo da je odvedu u Diznilend, već da se on zatvori tog dana da bi sa prijateljima i porodicom mogli u miru da uživaju.

Na Internetu se već mogu pročitati komentari o trećem rođendanu, za koji “misle” da će da iznajme Kaliforniju ili Evropu.
 
(24 sata, foto:Profimedia)

1 komentar

  1. Can I just say what a aid to seek out someone who really knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know the way to carry a difficulty to mild and make it important. More people need to read this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre not more fashionable because you positively have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com