Antonio Banderas i sve njegove ljubavnice - Volim Podgoricu

Antonio Banderas i sve njegove ljubavnice

Antonio Banderas važi za najvećeg zavodnika u Holivudu. U krevet je odveo na stotine žena, a o njegovim seksualnim sposobnostima prepričavale su se priče.

Ipak, uspio je da održi brak sa glumicom Melani Grifit čak 18 godina. Njegova vjernost bila je diskutabilna s obzirom na to koliko ga žena juri.

Španski zavodnik je gužvao postelju i sa mnogim svjetski poznatim damama, a evo i čuvenog spiska od 5 najpoznatijih:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1. Dženifer Lopez

Glumica i pjevačica egzotične ljepote, ali i velike zadnjice, uspjela je da zaintrigira holivudskog šmekera, a sigurno da je i ona uživala.

2. Anđelina Džoli

Supruga Breda Pita je sa Antoniom snimala film u kojem su imali vrele scene seksa. Šuška se i da je hemija između njih dvoje bila toliko neizdrživa, da su morali da probaju i u stvarnosti.

Foto: ReutersFoto: Reuters

3. Salma Hajek

Latino diva sa bujnim oblinama bila je logičan izbor u burnom životu holivudskog ljepotana. Zar ne?

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

4. Ketrin Zita Džouns

Film “Legenda o Zorou” spojila je lijepu glumicu i Banderasa. Afera se brzo završila jer glumac nije želio da se veže.

Foto: APFoto: AP

5. Šeron Stoun

Holivudski glumac, koji se nakon 18 godina braka razveo od koleginice Melani Grifit, navodno je utjehu pronašao u još jednoj koleginici – Šeron Stoun. Oni su godinama bili veliki prijatelji i oduvijek su otvoreno koketirali.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
(Stil)

1 komentar

  1. hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this site, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective exciting content. Ensure that you update this again soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com