O čemu pričati na prvom sastanku - Volim Podgoricu

O čemu pričati na prvom sastanku

U svakoj vezi iskrenost je najbitnija, jer će otvoren odnos i povjerenje koje gradimo na osnovu njega, učiniti da veza uspije. Međutim, kada je prvi sastanak u pitanju i tek se upoznajete, ne morate biti potpuno otvoreni u pojedinim stvarima.

Izbjegavajte teme koje zadiru u intimu (broj seksualnih partnera, odnosi sa roditeljima, problemi u porodici), kao i da iznosite političke stavove. Čak iako ste istomišljenici, prvi sastanak bi trebalo da ima notu romantike i razgovarajte u tom tonu.

Nemojte da postavljate previše pitanja, što naročito rade žene.

Vaspitanje djece, problemi u firmi, iskustva sa bivšim partnerima, emotivne blokade, bolesti iz djetinjstva…, takođe nisu dobre teme za dvoje koji se vide prvi put.

Dame naročito prave grešku jer, dok pričaju o sebi i svojim iskustvima, očekuju da muškarac koji ih sluša ima strpljenja i razumijevanja, odnosno da im “izigrava” psihologa.

Ako se pitate o čemu da pričate, stručnjaci za veze preporučuju opušteno ćaskanje, duhovite opaske i poneka informacija iz života sasvim su dovoljne. “Dosadne” tajne ostavite makar za drugi, treći sastanak.

Konačno, imajte na umu da svako spominjanje bivših, makar i u poslovnom kontekstu, zapravo govori o tome koliko su vam značili pa još mislite na njih… Emocionalni prtljag ostavite skriven, sve dok budući partner ne pokrene priču o tome ili steknete međusobno povjerenje.

(Večernje novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com