Lepa Brena o vanbračnom sinu Miroslava Ilića: Volim ga kao svoje dijete! - Volim Podgoricu

Lepa Brena o vanbračnom sinu Miroslava Ilića: Volim ga kao svoje dijete!

Lepa Brena, koja je bila svjedok ljubavne veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, iz koje su dobili sina Devina, kog pjevač nikad nije hteo da prizna, u ekskluzivnoj ispovijesti za Kurir iznosi detalje njihovog odnosa.

Vlasnica “Granda” otkriva da s mužem Bobom Živojinovićem svih ovih 30 godina pruža podršku prijateljici koja živi u Americi i njenom sinu, koji nosi prezime majčinog bivšeg muža. Ona naglašava da je Devin za nju kao član njene porodice.

 
 

“Boba i ja za tu priču znamo od 1984. godine. Ćutali smo svih ovih godina jer smo željeli da zaštitimo Devina, a nismo htjeli da neka naša izjava poremeti nečiji život. Ne vodim abrove i ne prepričavam tuđe stvari. Svako treba da očisti ispred svoje kuće, pa onda da zaviruje u tuđe dvorište. Mira i Devin su nam i danas prijatelji. Ona je predivna žena, s kojom ne moram da se čujem svakog dana da bih znala da je naše prijateljstvo čvrsto. Uspješna je i ostvarena. Mogu da kažem sve najljepše o njoj i njenoj porodici, pogotovo o Devinu, kog moja porodica obožava”, započinje Brena priču i nastavlja:

“Ovo je ipak 21. vijek i veoma je lako dokazati ko je čije dijete. Ljudi se sastaju i razilaze se i zbog toga djeca ne treba da ispaštaju. Kad se Devin rodio, sve nas je očarao. Prošlo je 30 godina, a već je ostvaren momak, pametan, obrazovan, kulturan, vaspitan, i to sve zahvaljujući njegovoj majci. Obožava muziku. Volim ga kao što volim svoju djecu i zato je on dio naše porodice. Uvijek ćemo biti uz njega, bez obzira na sve okolnosti koje se dešavaju”, rekla je pjevačica.

 

1 komentar

  1. This would be the appropriate weblog for everyone who is wants to check out this topic. You know a lot its virtually hard to argue along (not that I really would want…HaHa). You actually put a fresh spin using a topic thats been discussed for years. Excellent stuff, just fantastic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com