Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Živa vatra ili očaj! - Volim Podgoricu

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Živa vatra ili očaj!

Psiholozi su otkrili vezu između omiljenih boja i uzoraka seksualnog ponašanja. Iako ćete možda reći kako nemate omiljenu boju, osvrnite se oko sebe i shvatićete da ipak postoji jedna određena boja koja dominira.

Evo kakvi ste u seksu:

1. Crvena

Crvena boja simbolizuje strast, a to je razlog zašto ljudi koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena imaju agresivniji pristup suprotnom spolu. Spoje li se dvije osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari u krevetu.

2. Žuta

Ako vam se sviđa žuta, to znači da kontrolišete svoj seksualni nagon u krevetu i prepuštate partneru glavnu ulogu. Nikada ga nećete odbiti, ali sami nećete ni preuzeti inicijativu. Najvažnije vam je njegovo zadovoljstvo.

3. Zelena

Nježni ste i osjetljivi kada je riječ o seksu. Žena koja voli ovu boju učiniće sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muškarac će imati razumijevanja i spremno će ispuniti želje svoje partnerke. I muškarci i žene koji vole zelenu boju su vjerni.

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

4. Plava

Za obožavatelje plave, seks je umjetnost, a njihov pristup je elegantan. Muškarac pažljivo istražuje tijelo žene i sluša njene potrebe. Žene uživaju u predigri koliko i u činu seksa. Velikodušne su i nježne.

5. Ljubičasta

Ako ste ljubitelj ljubičaste, seks vam se može činiti kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više brine hoće li im se pokvariti frizura, a muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi.

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

6. Siva

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koje odaberu sivu boju. Često im dugo treba da donesu odluku i jako im je teško da se vežu. Za njih seks nije uzbuđenje već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu sa osobama kojima je omiljena bilo koja druga boja.

7. Ružičasta

Ljubitelji ružičaste su kokete i zavodnici. Žene koje vole ružičasto ponekad obećavaju više nego što namjeravaju da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju sa muškarcima. Muškarci koji vole ovu boju skloni su čestom mijenjanju partnerki i rado će se upustiti u aferu sa ženama koje su tek upoznali.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

8. Narandžasta

Osobe kojima je narandžasta omiljena, vole da ostvariuju svoje seksualne fantazije. Sklone su “prljavim” šaputanjima i podsticanju partnerove mašte. Predigra i nježnost su im važan dio seksualnog čina. U slučaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim polom, teško će to priznati sebi. Nije im problem da odglume orgazam.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com